Brīdina par stipru snigšanu, autovadītājus aicina būt īpaši piesardzīgiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sakarā ar to, ka pēc sinoptiķu prognozēm Rīgā vakarā un brīvdienās gaidāma intensīva snigšana un lietus, ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, informē Rīgas domes Satiksmes departaments.

Autovadītāji šajā laikā aicināti būt īpaši piesardzīgi un pievērst lielāku uzmanību braukšanas ātruma izvēlei.

Šobrīd Rīgā uz tiltiem un satiksmes pārvadiem strādā astoņas tehnikas vienības, lai ceļus preventīvi apstrādātu ar pretslīdes materiāliem.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Autovadītājiem jāņem vērā, ka pie laika apstākļiem, kad gaisa temperatūra paaugstinās un ik pa laikam snieg slapjš sniegs, līst lietus uz ceļu seguma īsā laikā var veidoties satiksmei bīstams apledojums «melnais ledus». Autovadītājiem ieteicams ievērot lielāku braukšanas distanci un izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu