Rastorgujevam 26. vieta sprintā Hohfilcenē (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa otrajā posmā Hohfilcenē (Austrija) šodien 26. vietu sprinta sacensībās izcīnīja Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs

Uzvaru sacensībās ar divām kļūdām šaušanā svinēja norvēģis Larss Bergers, no kura par 13,6 sekundēm atpalika francūzis Martēns Furkāds, bet trešo vietu ieguva Ule Einārs Bjerndālens, kurš ar vienu kļūdu šaušanā no Bergera atpalika par 15,3 sekundēm.

Rastorgujevs šautuvēs kļūdījās divas reizes, finišā sacensību uzvarētājam zaudējot minūti un 24,8 sekundes.

Tikmēr Toms Praulītis ar trim kļūdām šaušanā Bergeram zaudēja četras minūtes un 50 sekundes, ieņemot 101. vietu, Rolands Pužulis ar četrām kļūdām šaušanā no Bergera atpalika jau par piecām minūtēm un 55,2, sekundēm, ierindojoties pēdējā, 104. vietā.

Posma turpinājumā sestdien un svētdien biatlonisti sacentīsies stafetes un iedzīšanas sacensībās.

Atgādinām, ka Pasaules kausa pirmajā posmā nevienam no Latvijas biatlonistiem neizdevās izcīnīt ieskaites punktus. Komandas līderis Rastogujevs kvalificējās iedzīšanas sacensībām, kuras gan tika atceltas, bet vistuvāk punktiem bija Edgars Piksons, kuram individuālajās sacensībās pietrūka tikai četru sekunžu, lai iekļūtu labāko četrdesmitniekā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu