Ukrainas biatlonistēm panākums Pasaules kausa stafetes sacensībās (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ukrainas sieviešu biatlona stafetes komanda šodien tika pie uzvaras Austrijas pilsētā Hohfilcenē notiekošā Pasaules kausa izcīņas otrā posma 4x6 kilometru sacensībās.

Ukrainas kvartets - Jūlija Džima, Vita Semerenko, Vaļa Semerenko un Oļena Pidrušna - kopumā astoņās šaušanās izmantoja tikai trīs rezerves patronas, finišā par 56,3 minūtēm apsteidzot Vācijas komandu, kas izmantoja septiņas rezerves patronas un mēroja vienu soda apli.

Trešajā vietā ar septiņām izmantotām rezerves patronām palika Francijas kvartets, kas uzvarētājām piekāpās par minūti un 0,8 sekundēm.

Aiz labāko trijnieka sekoja attiecīgi Krievijas, Norvēģijas un Slovākijas sportistes, bet kopumā sacensībās piedalījās 23 valstu komandas, no kurām pēdējās astoņas tika apsteigtas par apli.

Vēlāk sestdien notiks stafetes sacensības vīriem, kurās būs pārstāvēta arī Latvija - Edgars Piksons, Andrejs Rastorgujevs, Toms Praulītis un Rolands Pužulis.

Kā zināms, posms piektdien sākās ar sprinta sacensībām, kurās desmit kilometru distancē vīriem Rastorgujevs izcīnīja 26. vietu, nopelnot pirmos kopvērtējuma punktus šosezon. Vēl Praulītis ieņēma 101. vietu, bet Pužulis palieka priekšpēdējā, 104. pozīcijā.

Tikmēr 7,5 kilometru distancē dāmām Žanna Juškāne ieņēma 85. vietu.

Posms svētdien noslēgsies ar iedzīšanas sacensībām, kurām kvalificējies Rastorgujevs.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu