Punnenovs aizvada pusi spēles un zaudē Klotenes «Flyers» (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Salīdzinoši veiksmīgu sniegumu Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē sestdien nodemonstrēja jaunais latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs, tomēr viņa pārstāvētā līgas pastarīte Rapersvīles «Jona Lakers» cieta kārtējo neveiksmi.

Aizvadītajā cīņā «Jona Lakers» ar rezultātu 1:6 (1:3, 0:3, 0:0) izbraukumā piekāpās Klotenes «Flyers» hokejistiem.

Cīņu «Jona Lakers» vārtos iesāka pieredzējušais Davids Ebišers, tomēr viņš atvairīja vien desmit no 15 pretinieku metieniem un mača vidū tika nomainīts. Punnenovs atlikušajā laikā tika galā ar 18 no 19 raidījumiem.

Cits jaunais latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins šoreiz palika rezervē, bet viņa pārstāvētā «Lugano» komanda ar 3:4 (1:1, 0:1, 2:1, 0:1) izbraukumā pagarinājumā atzina «Bern» pārākumu.

Tāpat laukumā neizgāja šobrīd savainotais latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, bet viņa pārstāvētā čempionāta līdervienība Cīrihes «Lions» ar 5:3 (2:3, 1:0, 2:0) izbraukumā pārspēja «Biel» hokejistus.

Turnīra kopvērtējuma «Lions» kontā ir 60 punkti 30 spēlēs, par diviem punktiem apsteidzot «Fribourg» komandu. «Lugano» ar 46 punktiem atrodas sestajā vietā, latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ženēvas «Servette» komanda ar 43 punktiem atkritusi uz astoto pozīciju, bet noslēdzošajā - 12.vietā - ar 23 punktiem atrodas «Jona Lakers».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu