Pols Vokers kādam pārim slepeni nopircis saderināšanās gredzenu, jo tas bijis par dārgu (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Barbara.Doduk, CC BY-NC-ND 2.0

Pēc aktiera Pola Vokera nāves cilvēki atklāj arvien vairāk pārsteidzošu stāstu, kuros atklājas, ka Vokers augstsirdīgi ir darījis kaut ko citu cilvēku labā. 

Neilgu laiku pirms atkārtotas dienēšanas Irākā, karavīrs Kails Aphems kopā ar savu draudzeni 2004. gadā bija iegājuši juvelierizstrādājumu veikalā, lai apskatītu dimanta gredzenus. Pāris esot pamanījis, ka otrs pircējs veikalā esot bijis arī Pols Vokers.

Abi esot apskatījuši gredzenus, taču tie viņiem esot bijuši pārāk dārgi un pāris pameta veikalu tā arī nenopērkot gredzenu. Taču pēc mirkļa pārdevējs saucis pāri, lai tie atgriežas atpakaļ veikalā, kur tiem tika pasniegts gredzens. Kā izrādās, Pols Vokers nopircis 9000 dolāru vērtu saderināšanās gredzenu, lai tas varētu bildināt savu jauno sievu, pēc tam, kad atklājies, ka tas ir par dārgu.

Kad pāris jautāja, kas to viņiem nopirka, pārdevējs nevarēja atbildēt, jo Vokers bija lūdzis to neizpaust. Pāris pieņēma dāvanu un klusībā saprata, ka to izdarījis Vokers, lai gan apliecinājums tam nebija. Veikala vadītājs šo noslēpumu daudzus gadus glabāja, taču pēc Vokera traģiskās nāves nolēma, ka cilvēkiem ir jāzina patiesais Vokera raksturs.

Bildinātā sieviete ierakstā atklāj, ka tas ir jaukākais, ko kāds viņas labā ir izdarījis.

Piedāvājam noskatīties video, kurā atmiņās par dēlu dalās viņa tēvs:

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu