Piešķir finansējumu 8,8 miljonu eiro apmērā «Skanstes Mājas» trešās kārtas būvniecības darbiem (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Turpinot uzsākto sadarbību, Nordea banka piešķīrusi ilgtermiņa aizdevumu 8,8 miljonu eiro apmērā būvuzņēmumam SIA "Merks, kas paredzēts dzīvojamā kompleksa "Skanstes Mājas" trešās un noslēdzošās kārtas būvniecības darbu finansēšanai, portālu "Apollo" informēja Signe Lonerte, "Nordea Latvija" Sabiedrisko attiecību speciāliste.

Kopā ar 2013.gada septembrī izsniegto aizdevumu otrās kārtas būvdarbiem Nordea finansējuma kopējais apjoms šim projektam sastādīs aptuveni 14 miljonus eiro.

Rīgas apbūves projekta "Skanstes Mājas" būvniecība uzsākta 2012.gadā un to plānots pabeigt 2015.gada pavasarī. Projekts paredz trīs 8 līdz 10 stāvu ēku izbūvi ar 273 divu līdz četru istabu dzīvokļiem ar pilnu iekšējo apdari, pazemes un virszemes autostāvvietām, trijiem bērnu aktīvās atpūtas laukumiem, labiekārtotu un apzaļumotu teritoriju.

Nordea bankas vadītājs Latvijā Jānis Buks: "Jau līdzšinējā sadarbība ir apliecinājusi profesionālu un uz rezultātu orientētu darbu, ko nodrošinājis būvuzņēmums "Merks". Arī šī projekta ideja un mērķis iet roku rokā ar bankas ilgtermiņa skatījumu. Esmu gandarīts par šo investīciju, kas paredz sakārtotāku infrastruktūru un apkārtējo vidi, tādējādi sniedzot vispārēju labumu gan apkārtnes iedzīvotājiem, gan biznesa attīstībā."

SIA Merks valdes priekšsēdētājs Oskars Ozoliņš: "Skanstes mājas" ir piektais būvuzņēmuma "Merks" dzīvojamo māju projekts un otrais Skanstē. Šī projekta ietvaros atzīmēsim kādu būtisku faktu

- tūkstošo mūsu uzņēmuma uzbūvēto un pārdoto dzīvokli. Praktiski visi no šiem dzīvokļiem izbūvēti tieši sadarbībā ar Nordea banku. Tas vēlreiz apliecina bankas vadītāja teikto par mūsu abu organizāciju līdzīgo skatījumu uz nekustamā īpašuma sektoru Latvijā un parāda ilgtermiņa attiecību pozitīvo nozīmi jebkura biznesa izaugsmē un attīstībā."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu