Girgensons: Ceru, ka man izdosies gūt vairāk vārtu (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānzuņēmums

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons pirms otrdien gaidāmās spēles iecelts NHL komandas Bufalo «Sabres» pirmajā virknējumā.

Pirmdienas treniņā Girgensons cīnījās kopā ar Metu Mulsonu un Taileru Enīsu, kuri abi ir komandas rezultatīvāko spēlētāju trijniekā. Paredzams, ka šāds virknējums saglabāsies arī otrdien paredzētajā mačā pret Otavas «Senators».

«Pamainot virknējumus, tiek iegūta jauna ķīmija. Turpināšu rādīt savu spēli, cerams, ka palīdzēsim viens otram,» pēc treniņa izteicās latvietis.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā, kurā «Sabres» ar 2:3 piekāpās Monreālas «Canadiens», Girgensons guva ļoti skaistus vārtus. Pēc tam, kad latvietis bija izcēlies savā NHL debijas spēlē, šis bija tikai otrais viņa vārtu guvums.

«Es noteikti varu darīt labāk un ceru, ka man izdosies gūt vairāk vārtu,» atzinis Girgensons, kurš pa vienam rezultativitātes punktam guvis trijās no pēdējām četrām spēlēm.

Girgensons šosezon 29 mačos guvis divus vārtus un izdarījis septiņas rezultatīvas piespēles. Latvieša negatīvais lietderības koeficients -2 ir viens no labākajiem komandā.

«Sabres» ar 14 punktiem 30 spēlēs joprojām pārliecinoši ieņem ne tikai pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un visā līgā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu