Raidījums «Bez Tabu» izveido jaunu rubriku, izaicinot īstenot jaunas apņemšanās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 skatītāju iecienītais raidījums «Bez Tabu» aicina jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi ar jaunu apņemšanos. Lai kāds būtu izaicinājums – atbrīvoties no kaitīga ieraduma, nomest lieko svaru, atrast otru pusīti, iemācīties dejot tango vai runāt spāniski, – raidījums «Bez Tabu» palīdzēt to realizēt. Pieteikties ikviens var mājas lapā «tv3.lv», lai no 2014.gada 1.janvāra vesela mēneša garumā «Bez Tabu» varētu palīdzēt īstenot apņemšanos. 

Pirmajā jaungada dienā TV3 raidījuma «Bez Tabu» sāks jaunu dzīvi ar jaunu apņemšanos un jaunu izaicinājumu. «Bez Tabu» īpašā rubrikā stāstīs par dažādiem cilvēkiem, kas vēlas piepildīt savu Jaunā gada sapni – zaudēt lieko svaru, apņemoties sakārtot savus ēšanas paradumus un regulāri nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm. Laiks iet uz priekšu un ilgāk vairs gaidīt nedrīkst.

«Straujiem soļiem tuvojas Jaunais gads. Tā ir lieliska iespēja ieviest dzīvē pārmaiņas un sākt jaunu dzīvi. Parasti gan teic, ka kaut ko sākt konkrētā datumā nav nozīmes, jo ne jau datums ir svarīgākais, lai nonāktu līdz mērķim, piepildītu sapni. Tieši šī iemesla dēļ «Bez Tabu» aicina jau vecajā gadā apzināties un nospraust mērķi, lai jaunajā gadā nonāktu līdz veiksmīgam gala rezultātam – sapņa un mērķa piepildījumam. Mēs būsim izpalīgi un ceļvedis gājumā līdz uzvarai. «Bez Tabu» būs kā kniepadata uz krēsla, kas neļaus paguruma mirklī apsēsties, bet iet līdz galam,» saka raidījuma «Bez Tabu» vadītāja Agnese Drunka.

Pieteikuma anketu var aizpildīt jau šobrīd mājas lapā «tv3.lv». Dariet to paši, aiciniet iesaistīties arī savus kolēģus, draugus un radiniekus. Tikai jārēķinās, ka visa mēneša garumā raidījums «Bez Tabu» sekos līdzi, kā izraudzītajiem dalībniekiem veicas. Protams, tiks pieaicināti arī attiecīgās jomas speciālisti kā dietologi, svara vērotāji un sporta treneri, kuri sniegs vērtīgus padomus. Tie būs noderīgi gan pašiem dalībniekiem, gan arī TV3 raidījuma «Bez Tabu» skatītājiem.

  • Jaunā Bez Tabu rubrika no 1.janvāra mēneša garumā darba dienās 19:30 kanālā TV3.
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu