«Neste Oil» atklāj pirmo DUS ar vertikālo degvielas tvertni (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā darbu sākusi pirmā «Neste Oil» degvielas uzpildes stacija (DUS) Baltijas valstīs ar vertikālo virszemes degvielas tvertni. Tā ir pirmā šāda veida stacija Latvijā un tās rekonstrukcijā uzņēmums kopumā ieguldījis 365 000 eiro, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Jaunā «Neste Oil» DUS atrodas Kuldīgā, Graudu ielā 19 un tā paredzēta galvenokārt kravas autotransportam.

Jaunajā «Neste Oil» DUS ir pieejama tikai dīzeļdegviela un stacija ir aprīkota ar ātrgaitas dīzeļdegvielas sūkni ar četrām pistolēm, kas ir piemērotas gan kravas, gan arī vieglajam autotransportam. Arī jaunajā DUS, tāpat kā visās pārējās «Neste Oil» DUS, dīzeļdegviela tiek piegādāta no «Neste Oil» rūpnīcas Somijā. Stacijā var norēķināties ar banku kartēm un «Neste Oil» degvielas karti privātpersonām un uzņēmumiem.

«Priecājamies par katras jaunas «Neste Oil» degvielas uzpildes stacijas atklāšanu, tādējādi kļūstot vēl pieejamāki klientiem. «Neste Oil» ir lielākais automātisko degvielu uzpildes staciju tīkls Latvijā, nodrošinot ātrāko degvielas uzpildes pieredzi par vienmēr izdevīgāko cenu,» stāsta Armands Beiziķis, SIA «Neste Latvija» mazumtirdzniecības vadītājs.

Latvijā pirmās «Neste Oil» DUS vertikālās virszemes degvielas tvertnes augstums ir 8,5 metri. Šī ir jau otrā «Neste Oil» stacija Kuldīgā, un līdz ar tās atklāšanu «Neste Oil» DUS tīklu veido 58 stacijas visā Latvijā.

Jaunajā «Neste Oil» DUS konceptā tiek ievēroti visi augstākie drošības un vides aizsardzības standarti, norāda uzņēmumā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu