Izklaidējoši mācīšanās pasākumi ģimenēm un bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētku gaidīšanas laiku pavadīt gudrā un priecīgā piedzīvojumā aicina pavadīt Una Meiberga, Kalnciema kvartāla kultūras programmas vadītāja!

Zinātnes centri «Zinoo», «Zili brīnumi» un Kalnciema kvartāls aicina uz kopīgas un izklaidējošas mācīšanās pasākumu ģimenēm un bērniem!

Ķīmijas eksperimentu šovs ar «Ziliem brīnumiem»

21.12.2013. plkst. 11:00. Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā. Auditorija: 4 - 12 gadus veci bērni

Ķīmijas elementi no Mendeļejeva tabulas acu priekšā savienojoties atklāj to parādību brīnumus, ar ko sastopamies ikdienā!

Nodarbība «Brīnišķīgās smadzenes»

21.12.2013. plkst. 13:00. Kaut kas mums visiem ir ļoti līdzīgs, bet veidi, kā uztveram pasauli, ir ļoti dažādi.

Nodarbība vecākiem un bērniem par efektīvu smadzeņu darbību - izpētīsim, kā tad īsti smadzenes uzbūvētas, kā darbojas un kā tām varam palīdzēt. Brīnumdaris esam katrs no mums, jo, mainot uztveri, mainās pasaule mums apkārt.

Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā.

«Enerģizētāji»

22.12.2013. plkst. 11:00.

Priecīga izkustēšanās visai ģimenei - darbināsim ķīmisko rūpnīcu savā ķermenī un radīsim sirsnīgu, draudzīgu pirmssvētku noskaņu sevī. Enerģizētāji ir dzīvespriecīgu vingrinājumu komplekss visai ģimenei, kas palīdz piegādāt smadzenēm skābekli, lai nonāktu līdzsvarotākā, domāt un priecāties spējīgākā stāvoklī.

Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā.

«Auksto eksperimentu šovs ar «Ziliem Brīnumiem»»

22.12.2013. plkst. 13:00. Paraugdemonstrējumi ar līdzdarbošanos. Dūmi bez uguns un kosmisks aukstums, kas sasaldē ziedu kā stiklu un saldējuma pagatavošana visātrākajā veidā.

Kalnciema kvartāla Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā, auditorija: 4 - 12 gadus veci bērni

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu