Sējējs: Ozoliņa fizisko formu es novēlētu jebkuram no spēlētājiem (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs «Latvijas Avīzei» pastāstījis par komandas kapteini Sandi Ozoliņu un ieskicējis viņa lomu komandā.

«Kad es ar Sandi spēlēju kopā (izlasē), viņš bija lielāks avantūrists. Gadi iet un pieredze dod savu – tagad viņš vairāk iedziļinās, pārdomā. Es kā darba devējs varu tikai sapņot par tādu darba ņēmēju. Bet divi tādi vienā komandā būtu par daudz. Visam jābūt sabalansētam, katram jābūt savai vietai un lomai,» saka Sējējs.

«Liels prieks, ka ar otro piegājienu izdevās Sandi pielauzt spēlēt «Dinamo» (2009.gadā). Viņš ir atguvis otro elpu, otro jaunību un nenoliedzami – ja ģērbtuvē kāda vārdam ir svars, tad tas ir Sančam

«Viņam laukumā arī ir labāki un sliktāki brīži. Par fizisko formu nav šaubu – tādu es novēlētu jebkuram no spēlētājiem, bet, protams, arī viņš nav bez grēka. Ja ir laukumā, tad bieži vien gols būs vai nu vienos vai otros vārtos. Tā ir bijis visu karjeru, neviens nepārtaisīja NHL un arī šeit neviens to neizdarīs. Bet nu tas, ko var izdarīt ģērbtuvē – autoritāte un cieņa no spēlētājiem ir liela. Viņš mīl pavilkt līdzi jaunos, uzņemties pār viņiem šefību – gan ģērbtuvē, gan ārpus tās. Parasti jaunie reti ātri iejūtas kolektīvā, un Sandis palīdz viņiem. Katrā komandā tāds cilvēks ir vajadzīgs,» uzskata ģenerālmenedžeris.

41 gadu vecais Ozoliņš šosezon 35 spēlēs guvis četrus vārtus un atdevis 13 piespēles, bet lietderības koeficents aizsargam ir +6.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu