Alūksnē sacentīsies apmēram 700 jaunie džudo cīkstoņi (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14.decembrī un 15.decembrī Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas sporta zālē jau 13.reizi notiks Starptautiskais Ziemassvētku džudo turnīrs, kurā sacentīsies apmēram 700 jaunie džudo cīkstoņi no vismaz septiņām valstīm, aģentūru LETA informēja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Sacensību dalībnieku vidū būs jaunie džudisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas, Polijas, Somijas un, iespējams, arī Zviedrijas un Ukrainas, pastāstīja Aploka.

Biedrības «Sporta klubs «Kurbads»» sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību un Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skolu rīkotajās sacensībās piedalīsies bērni un jaunieši vecumā no septiņiem līdz 18 gadiem. Uz tatami meistarībā mērosies un par uzvarām cīnīsies kā puiši, tā arī meitenes.

Aploka arī norādīja, ka šīs sacensības ir Rīgas brīvostas balvu izcīņas 5.posms un tās apmeklēs arī Latvijas Džudo federācijas prezidents Raimonds Rublovskis.

Abās sacensību dienās turnīrs sāksies plkst.10.30.

LETA jau ziņoja, ka pērn sacensībās piedalījās apmēram 800 dalībnieku no Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, Turkmenistānas, Polijas, Somijas, Zviedrijas, Anglijas, Beļģijas un, protams, Latvijas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu