Britu Universitāte soda ar seksu pārņemto studenti no Latvijas (147)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Ekseteras Universitāte par mācību iestādes reputācijas graušanu piemēro disciplinārsodu latviešu studentei, kas izpelnījusies apšaubāmo «britu nerātnākās studentes» godu, vēsta laikraksts «The Independent».

20 gadus vecā Elīna Desaine pagājušajā mēnesī nokļuva britu un arī ārvalstu preses uzmanības lokā, uzvarot kādas tīmekļa vietnes izsludinātajā Lielbritānijas studentu konkursā, kurā galvenais kritērijs bija seksuālo iekarojumu skaits.

Par grandiozajiem panākumiem, ik nedēļu pārguļot ar trim pretējā dzimuma pārstāvjiem, Desaine kronēta ar «britu nerātnākās studentes» titulu, saņemot 500 sterliņu mārciņu naudas prēmiju un kasti ar prezervatīviem.

Ziņas par Desaines «panākumiem» rotāja arī fotogrāfijas ar pieticīgā apakšveļā tērpto studenti, lepni pozējot ar saņemto naudu un goda lenti.

Vēlāk gan milzīgās publicitātes, kas nebūt nebija viennozīmīgi pozitīva, ietekmē Desaine apgalvoja, ka savas dzimumdzīves vētrainumu krietni pārspīlējusi un sarakstu ar saviem seksa partneriem izdomājusi.

Tomēr Ekseteras Universitāte nolēmusi sodīt Desaini par augstskolas reputācijas graušanu.

Universitāte neizpauž, kāds soda mērs Desainei tiks piemērots, norādot, ka disciplinārsodu procedūra ir konfidenciāla.

Kā norāda «The Independent», starp studentiem piemērotajiem disciplinārsodiem var būt izslēgšana no augstskolas, naudas sods, piespiedu sabiedriskie darbi par «labas uzvedības līguma» parakstīšana.

Komentāri (147)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu