Slaveni latviešu vīrieši piedalīsies interaktīvā komēdijšovā «Sex guru» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar 11. decembrī «Domino» teātris prezentēja Latvijā nepieredzētu, unikālu projektu – interaktīvu komēdijšovu «Sex guru», kura pirmizrāde gaidāma 2014.gada februārī.

Divi Latvijā slaveni vīrieši (Valdis Melderis izrādes latviešu, un Edmunds Kaševskis - krievu valodas versijā) mūsu priekšā stāsies pavisam jaunā ampluā, kas neierasts gan publikai, gan viņiem pašiem. Ar veselīga humora devu, taču visai pikanti un atklāti viņi runās ar mums par seksu!

Cik bieži jānodarbojas ar seksu? Ko patiesībā vēlas sievietes un vīrieši? Šovs «Sex guru» daudziem palīdzēs izdzirdēt atbildes uz jautājumiem, kurus viņi nav uzdrošinājušies uzdot iepriekš, bet kas vienmēr viņus interesējuši, uzkarsējot asinis un kairinot iztēli. Divas Latvijā slavenas personības pārvērtīsies lektoros un seksa ekspertos, tomēr galvenie šova dalībnieki būs izrādes skatītāji! Tas ir sava veida eksperiments, kas var izmainīt daudzu klātesošo uzskatus par vīrieša un sievietes attiecībām.

Šova «Sex guru» pamatā ir austriešu autora Volfganga Veinbergera luga, un to ar lieliem panākumiem rāda Lielbritānijā, Polijā un Lietuvā. «Domino» teātris ir starptautiska teātra kompānija, kas savu darbību Latvijā uzsākusi pirms 5 gadiem. Šajā laika periodā iestudētas izrādes: «Rīga - Dakāra», «Kailie brieži» (»Орлы стриптиза»), «Sekss un grēkpilsēta» (»Секс, брак и развод по-американски») un «Trakās šķēres».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu