Olimpisko hokeja turnīru rādīs MTG, TV3 un TV6 būs maksas apraidē (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlases mači Soču olimpiskajās spēlēs būs redzami MTG kanālos - «Viasat Sport Baltic» (VSB), TV3 un TV6, «Apollo» informēja «Viasat» sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līna Kārkliņa. Kā liecina kompānijas MTG iepriekš izplatītā informācija, no nākamā gada 1.janvāra TV3 un LNT būs maksas apraidē, bet TV6 jau tagad ir šādā statusā.

2014.gadā Krievijā, Sočos norisināsies 22.Ziemas Olimpiskās spēles. Kā oficiālā Ziemas Olimpisko spēļu televīzija, «Viasat» pārraidīs gandrīz visus 2014.gada Soču Olimpisko spēļu notikumus augstas izšķirtspējas kvalitātē (HD).

XXII Ziemas Olimpiskās spēles tiks atklātas 2014.gada 7.februārī – Melnās jūras kūrortpilsētā Sočos. Olimpiskās spēles «Viasat» translēs tiešraidē «Viasat Sport Baltic» un sešos speciāli izveidotos «Viasat Extra» HD kanālos («Viasat OS»). «Viasat Extra» kanāli būs pieejami arī HD kvalitātē, kas ļaus skatītājiem baudīt sporta notikumus HD jeb augstas izšķirtspējas kvalitātē. Savukārt, «Viasat» sporta kanāls «Viasat Sport Baltic» pamatā nodrošinās interesantāko notikumu tiešraides no Olimpiskajām spēlēm. Olimpiskais hokeja turnīrs, tostarp Latvijas izlases spēles, būs redzams gan «Viasat Sport Baltic», gan TV3 un TV6. «Viasat» kopumā translēs vairāk nekā 1200 stundas no Olimpiskajām spēlēm – 220 stundas tiks rādītas kanālā «Viasat Sport Baltic», pārējās stundas – kanālos «Viasat Extra».

Raivo Rosts, «Viasat» vadītājs Baltijas valstīs: «Vairāk nekā 1200 stundas. Tas ir krietni vairāk nekā tika translēts no iepriekšējām Ziemas Olimpiskajām spēlēm. Esmu sajūsmā, ka mēs Latvijas sporta faniem varēsim nodrošināt tik daudz stundu, kas būs piepildītas ar profesionālu sportistu sacensībām un cīņām, tostarp Latvijas sportistiem. «Viasat» rādīs arī Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju, kas ilgs aptuveni trīs stundas un kas vienmēr izceļas ar krāšņumu. Esmu gandarīts, ka ikkatram mūsu skatītājam būs iespēja sekot līdzi savu favorītu un Latvijas sportistu sniegumiem dažādos sporta veidos! Turēsim par viņiem īkšķus un cerēsim, ka uz Latviju tiks atvestas daudzas medaļas!»

Aldons Vrubļevskis, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents: «Priecājos, ka veiksmīgi turpinām sagatavošanās darbus, lai visaugstākajā līmenī aizvadītu Ziemas Olimpiskās spēles. Varētu teikt, ka esam jau finiša taisnē. Arī sportisti pašlaik ir uzsākuši finiša spurtu treniņos, lai atbilstoši sagatavotos un varētu godam un ar lepnumu pārstāvēt Latviju. Šogad mums ir spilgti līderi visos mūsu sportistu pārstāvētajos sporta veidos gan bobslejā, gan skeletonā, gan ar kuplu fanu pulku apveltītajā sporta veidā – hokejā, kā arī citos. Aicinu visus Latvijas iedzīvotājus sekot līdzi gan sporta veidiem, kuros tiek pārstāvēta Latvija, gan atbalstīt citu valstu sportistus un priecāties par viņu sniegumu. Pateicoties «Viasat», XXII Ziemas Olimpisko spēļu oficiālajai televīzijai, skatītājiem šogad būs iespēja tiešraidē redzēt vēl vairāk Olimpisko spēļu notikumus un sporta pārraides nekā līdz šim!»

Ziemas Olimpiskajās spēlēs piedalīsies aptuveni 2800 sportisti, kas cīnīsies 7 dažādos sporta veidos. Sočos tiks izcīnīts liels medaļu skaits – vismaz 98 medaļu komplekti. Latviju Soču Olimpiskajās spēlēs pārstāvēs apmēram 60 sportisti. Šajās Olimpiskajās spēlēs tiks iekļautas piecas jaunas disciplīnas – komandu sacensības kamaniņu sportā, jauktā stafete biatlonā, sieviešu tramplīnlēkšana, slēpošana rampā sievietēm un vīriešiem, kā arī komandu sacensības daiļslidošanā.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu