Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu komandas biedriem pasniedzis intīmas dāvanas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no pasaules TOP 3 labākajiem futbolistiem, Portugāles nacionālas futbola izlases spēlētājs un Madrides «Real» (Real Madrid) zvaigzne Krištianu Ronaldu (Cristiano Ronaldo) saviem konkurentiem Lionelam Mesi (Lionel Messi) un Frankam Riberī (Franck Ribéry) cīņā par prestižo «Ballon d’Or» balvu ir soli priekšā vismaz divās kategorijās – personīgā zīmola attīstīšanā un Ziemassvētku dāvanu nodrošināšanā saviem komandas biedriem.

Pavisam nesen pasauli pāršalca intriģējoši slavenā un pieprasītā futbolista foto, kur viņa trenēto augumu sedza vien seksīga apakšveļa. Šīs fotogrāfijas tapa, prezentējot Krištianu Ronaldu personīgo kolekciju «CR7», kuras produktu klāsts sastāv no apakšbiksēm un zeķēm.

Tagad izskatās, ka Ronaldu izstrādājumi rotās ne tikai paša sportista augumu, bet arī citu futbola zvaigžņu. Sportists parūpējās par priekšlaicīgu Ziemassvētku dāvanu saviem komandas biedriem no Madrides «Real» un ikvienam dāvāja «CR7» apakšveļas komplektu.

«Spēlētāji bija sajūsmā par manu dāvanu. Viņiem patika ne tikai pašas apakšbikses, bet arī mans foto uz to iesaiņojuma. Komandas biedri teica, ka es izskatos lieliski,» savu pāragro Ziemassvētku dāvanu draugiem ar smaidu sejā komentēja Krištianu Ronaldu. To, vai viņa komandas biedri izskatījās tikpat «karsti» kā pati zvaigzne, zina vien ģērbtuvju mēmi klusējošās sienas. Neraugoties uz to, kolēģu pozitīvie komentāri un labās atsauksmes liecināja par to, ka pirmās Ziemassvētku dāvanas ir bijušas veiksmīgas.

Ar uzslavām neskopojās futbola topošā superzvaigzne Garets Beils (Gareth Bale) un Fabio Koentrau (Fábio Coentrão), savukārt pirmais, kurš uzlaikoja tikko jauniegūtās «CR7» apakšbikses, bija Pepe (Pepe). «Es uzlaikoju uzreiz, tiklīdz tās biju saņēmis no Krištianu. Pēcāk teicu viņam, ka būs vien jāiedod man vēl,» savu sajūsmu par izstrādājumu neslēpa Pepe.

Piedāvājam ielūkoties Krištianu Ronaldu «CR7» kolekcijas pikantās fotosesijas aizkulisēs:

Krištianu Ronaldu savu personīgo kolekciju «CR7» izstrādāja kopā ar slaveno Ņujorkas modes dizaineru Ričardu Čeju (Richard Chai), kuru 2010. gadā Amerikas Modes mākslinieku padome («Council of Fashion Designers of America» jeb «CFDA») atzina arī par «Gada dizaineru» vīriešu apģērbu kategorijā. Čejs iepriekš sadarbojies ar tādiem zīmoliem kā «Marc Jacobs», «Donna Karan» un «Armani Exchange».

«CR7» zīmola produktu klāsts šobrīd sastāv no četrām vīriešu apakšveļas un zeķu kolekcijām – «Luxury», «Fashion», «Basic» un zēniem paredzētā. «CR7» ražo Skandināvijas vadošā apakšveļas kompānija «JBS Textile Group» (Dānija). Visi «CR7» produkti pieejami tirdzniecības centrā «Elkor Plaza», kā arī «Alfa», «Spice», «Domina Shopping» un «Rīga Plaza» esošajos «Apranga», «City Man & Women» un «Moskito» veikalos.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu