Foto: Binnija Ārberga ar šovā iegūto draugu Matīsu Upleju bauda izsmalcinātus kokteiļus (97)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ilmārs Znotiņš

Sabiedrisko attiecību un mediju pasākumu rīkošanas aģentūra «Prospero», svinot uzņēmuma dzimšanas dienu Jaunciema ostas koncertzālē, kur saimnieko Jānis Zaržeckis un māksliniece Indra Sproģe, lutināja klientus, draugus un sadarbības partnerus ar izsmalcinātiem kokteiļiem. Kokteiļu pagatavošanā tika izmantots ēdamais zelts un pasaulē dārgākā garšviela safrāns.

Sveikt pieredzes bagāto aģentūru bija ieradušies tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā tirdzniecības centra Spice direktore Iveta Lāce, mediju un komunikāciju eksperts Valdis Tilgalis, stiliste Kristīne Rudzinska, sabiedrisko attiecību un projektu konsultācijas aģentūras Comperio direktore Inese Bērs, Siguldas mērs Uģis Mitrevics ar kundzi Ilzi, pasākumu vadītājs Ēriks Loks, fotogrāfs Jānis Deinats u.c.

37 gadus vecā salona BB Binnija īpašniece un kādreizējā TV šova «Precamies?!» vadītāja Binnija Ārberga trīs gadus pēc šķiršanās no režisora Dž.Dž.Džilindžera par savu otro pusīti sauc Kuldīgas ugunsdzēsēju, dīdžeju Matīsu Upleju, kuram ir tikai 23 gadi. Uz šo pasākumu abi ieradās kopā. Nevarēja nepamanīt, ka abu starpā virmo dzirkstelītes.

Komentāri (97)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu