Laika prognoze līdz gada beigām neiepriecinoša ziemas prieku baudītājiem (70)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: The Shifted Librarian, CC BY-NC-SA 2.0

Līdz šā gada beigām Latvijā saglabāsies relatīvi silts laiks un nav gaidāma noturīga sniega sega, liecina pašreizējā «Global Forecast System» prognoze.

Vidējā gaisa temperatūra nākamajās divās nedēļās gaidāma četrus līdz piecus grādus augstāka par normu. Pārsvarā gaisa temperatūra būs robežās no -3 līdz +5 grādiem. Dažbrīd gaidāms lietus, sniegs un apledojums, kā arī stipri vēji, dominējošie būs dienvidu un rietumu vēji.

Vēsāks laiks būs tuvākajā diennaktī – naktī uz 14.decembri gaisa temperatūra pazemināsies līdz -3..-8 grādiem, dienā gaiss iesils līdz +2..-3 grādiem. Svētdien gaisa temperatūra gaidāma no -3 grādiem valsts austrumos līdz +6 grādiem Kurzemes rietumkrastā. Debesis apmāksies, daudzviet būs nelieli nokrišņi.

Saskaņā ar šī brīža prognozi Ziemassvētku brīvdienās Latvijā palaikam līs un snigs, iespējama atkala, kā arī vētrains vējš.

Arī janvārī un februārī gaisa temperatūra tiek prognozēta augstāka par normu, bet tas nenozīmē, ka nebūs sniega un sala.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu