«Arēnā Rīga» ar ledus šovu uzstāsies Jevgeņijs Pļuščenko (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

2014. gada 11. aprīlī «Arēnā Rīga» viesosies daiļslidošanas olimpiskais čempions Jevgeņijs Pļuščenko ar jaunu ledus izrādi «Čempionu un draugu šovs», aģentūru LETA informēja izrādes rīkotāju pārstāve Kristīne Tjarve.

Dalībai šajā ledus izrādē izcilais daiļslidotājs ir pieaicinājis vairākas daiļslidošanas zvaigznes, kuras uzstājas slavenu mūziķu pavadījumā. «Čempionu un draugu šovā» uzstāsies olimpiskā čempione daiļslidošanā, pirmā septiņkārtējā Eiropas čempionāta uzvarētāja Irina Slucka, Eiropas čempioni Braiens Žubērs un Tomašs Verners, kā arī trīskārtējais ASV čempions Džonijs Veirs.

Šova apmeklētājiem būs iespēja redzēt ledus akrobāta Sergeja Jakimenko, kura lēciens ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, priekšnesumu. Savus priekšnesumus izrādei gatavo arī Lielbritānijas akrobātu duets Fiona Zalduā un Dmitrijs Suhanovs un vingrotāji, kas uzstājas bez nodrošinājuma, - Jekaterina un Aleksandrs Česnas.

Biļetes pieejamas visās «Biļešu servisa» kasēs un tīmekļa vietnē «www.bilesuserviss.lv».

Pļuščenko vairākkārt ir pierādījis, ka «neiespējamais ir iespējams», - pavisam nesen, par spīti visām traumām, viņš veiksmīgi atsāka slidot. Daiļslidotāja partneri šovā būs viņa galvenie konkurenti uz ledus, kuri izrādes laikā izpildīs ļoti sarežģītus lēcienus un griezienus, radot sporta sacensībām līdzīgu atmosfēru.

Ledus šova apmeklētājiem būs iespēja vērot arī priekšnesumu, kas iekaroja Eirovīzijas dziesmu konkursu pirms pāris gadiem - Pļuščenko slidošana ungāru vijolnieka Edvīna Martona muzikālajā pavadījumā.

Ledus izrādi «Čempionu un draugu šovs» vadīs Jana Rudkovska.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu