Cēsu ugunsdzēsēju depo būvdarbi rit pēc plāna (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elīna Kunga/LETA

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) būvniecība patlaban rit pēc plāna un to plānots pabeigt līdz 2014.gada nogalei, aģentūru LETA informēja valsts akciju sabiedrības «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Laukšteina.

Pēc viņas teiktā, līdz šim visi darbi noritējuši, kā plānots. Ir pabeigti pāļu, režģžoga un cokola betonēšanas darbi, veikti lietus kanalizācijas, ūdensvada un saimniecības kanalizācijas izbūves darbi, kā arī, gatavojoties gada aukstākajam laikam, ir veikta pamatu un cokola betonējumu ieziemošana, izveidots grunts piebērums betona pamatu virsmām, jo betons nedrīkst izsalt, pastāstīja Laukšteina.

Viņa norādīja, ka turpmāk tiks veikti metāla karkasa montāžas darbi, kas varot turpināties arī ziemas sezonā.

LETA jau ziņoja, ka jaunā būve būs viens no pirmajiem ugunsdzēsēju depo Latvijā, kas pēdējo gadu laikā celts kā jaunbūve un projektēts atbilstoši ugunsdzēsēju darba vajadzībām. Jaunais depo būs tehniskā bāze ugunsdzēsējiem, kuri ikdienā rūpējas par Cēsu un arī Vidzemes reģiona drošību.

Projekta mērķis ir nodrošināt VUGD Vidzemes reģiona brigādes Cēsu daļas darbiniekus ar darbam un tehnikas novietošanai piemērotām telpām, ko līdzšinējās telpas nav spējušas pienācīgi nodrošināt.

Projekta plānotās izmaksas, kā norādīts VNI mājaslapā, ir 3 087 641 lats bez PVN, kas pilnā apmērā tiks segtas no valsts iestādes finansējuma. Būvdarbus objektā veic SIA «Modus būve».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu