Bejonse pārsteidz ar jau gatavu albumu un 17 uzņemtiem video (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: iam.beyonce.com

Amerikāņu popdīva Bejonse pārsteigusi savus fanus ar albumu, par kuru nebija iepriekš brīdinājusi. Viņa to 13.decembrī īsi pēc pusnakts ievietojusi vietnē «iTunes», laižot klajā 14 jaunas dziesmas un 17 jaunus video. Ilgi gaidītais albums «Beyonce» ir dziedātājas ceturtais albums, iepriekšējo albumu «I Am... Sasha Fierce» dziedātāja izlaida 2008. gadā. Jaunais albums CD formātā būs pieejams tikai no 21.decembra.

Papildus albumam Bejonse publicē arī emocionālu video, kurā viņa stāsta, kāpēc radījusi šādu vizuālu albumu. Dziedātāja atklāj, ka radījusi albumu sev un saviem faniem un laidusi to klajā, jo tas vienkārši ir bijis gatavs, nevis kā parasti, kad kāds viņas vietā nodod ziņu par albumu, kas tiek gatavots. Kopā visi klipi veido filmu, kas rada kopēju priekšstatu un parāda, cik ļoti personīgi tas ir pašai Bejonsei. Albumā Bejonse sadarbojusies ar Jay Z, Drake,Timbaland, Kelly Rowland u.c. 

Mūziķi bieži sastopas ar to, ka viņu albumi tiek nopludināti internetā vēl pirms oficiālās albuma iznākšanas. Var teikt, ka albums «Beyonce» ir viens no retajiem, kas nav nopludināts pirms oficiālās albuma iznākšanas.

 

 

Piedāvājam ieskatīties tapušajos video:

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu