Latvijas biatlonistiem 18.vieta PK posma stafetes sacensībās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latvijas vīriešu komanda piektdien izcīnīja 18.vietu Francijā notiekošā Pasaules kausa izcīņas trešā posma biatlonā 4x7,5 kilometru stafetes sacensībās.

Latvijai pirmo posmu lieliski veica Andrejs Rastorgujevs, kurš otro šaušanu sasniedza līderpozīcijā, bet tajā izmantoja divas rezerves patronas un posmu beidza kā trešais. Pēc Rolanda Pužuļa starta Latvija atkrita līdz 12.vietai, bet Toms Praulītis vienu reizi slēpoja arī soda aplī, savu posmu beidzot 17.pozīcijā.

Arī Edgars Piksons pēdējā posmā veica vienu soda apli, tomēr - pretēji iepriekšējam posmam - šoreiz Latvija netika apsteigta par apli un sacensības noslēdza 18.vietā. Kopā astoņās šaušanās tika izmantotas 14 rezerves patronas un veikti divi soda apļi.

Par uzvaru sacensībās aizraujoši cīnījās Krievijas un Vācijas komandas, kas abas astoņās šaušanās izmantoja vien piecas rezerves patronas. Finiša spurtā Krievijas ceturtā posma veicējs Antons Šipuļins par 0,7 sekundēm apsteidza vācieti Simonu Šempu.

Trešo vietu izcīnīja Austrija, bet latvieši no uzvarētājiem atpalika par piecām minūtēm un 43,7 sekundēm.

Sestdien posms turpināsies ar sprinta sacensībām, savukārt svētdien norisināsies iedzīšana.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu