Aicina apmeklēt Ziemassvētku radošo darbnīcu «Gatavosim dāvanas» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Eiropas Savienības (ES) māja sadarbībā ar Pasaules Dabas fondu (PDF) aicina bērnus un viņu vecākus šodien apmeklēt Ziemassvētkiem veltīto radošo darbnīcu «Gatavosim dāvanas», aģentūru LETA informēja ES mājas zināšanu, sarunu un mākslas istabu vadītāja Juta Šteinerte.

ES māja un PDF vēlas atgādināt, ka Ziemassvētku dāvanas un rotājumus iespējams pagatavot arī no dabai draudzīgiem un otrreiz izmantojamiem materiāliem. Tāpēc organizēta Ziemassvētkiem veltītā radošā darbnīca «Gatavosim dāvanas», kuras laikā bērniem būs iespēja gan pagatavot dāvanas un rotājumus, gan iepazīties ar jaunākajām «AtomArt» multfilmām.

Pasākumā bērni uzzinās vairāk par otrreizējo materiālu izmantošanu, izgatavojot dažādas videi draudzīgas dāvanas, iemācīsies taisīt sveču lukturīšus un eglīšu mantiņas no dabīgiem un otrreiz izmantojamiem materiāliem, kā arī sagatavot pandas maskas ķekatām un uzzināt vairāk par mežu un to, kā atrast Ziemsvētku egli, nenodarot pāri mežam. Apmeklētāji varēs noskatīties jaunākās «AtomArt» un «Vides Filmu studijas» sagatavotās multfilmas un piedalīties dažādās aktivitātēs kopā ar PDF.

Pasākuma mērķauditorija ir bērni vecumā no pieciem līdz desmit gadiem. Ar bērniem darbosies un bērnus izglītos PDF simboliskais tēls Panda, kuram palīdzēs fonda brīvprātīgie.

Norises laiks no plkst.11 līdz plkst.13.

PDF Latvijā darbojas kopš 1991.gada, un tā mērķis ir veicināt sabiedrības informētību un izpratni par vides aizsardzības jautājumiem. Savas darbības laikā PDF organizējis dažādus pasākumus, tostarp demonstrācijas, izglītojošas un informatīvas kampaņas, kā arī lobisma aktivitātes.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu