Vaļa Semerenko uzvar Pasaules kausa posma iedzīšanas sacensībās (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Ukrainas biatloniste Vaļa Semerenko svētdien izcīnīja uzvaru Pasaules kausa izcīņas trešā posma desmit kilometru iedzīšanas sacensībās.

Semerenko, kura iepriekš sprintā bija finišējusi trešā, četrās iedzīšanas šaušanās kļūdījās vienu reizi un finišā par 4,2 sekundēm apsteidza krievieti Irinu Starihu.

Savukārt trešo vietu izcīnīja norvēģiete Tīrilla Ekhofa.

Zīmīgi, ka Ekhofa un Stariha sprintā bija izcīnījušas vien 11. un 12.vietu.

Savukārt sestdien notikušo sprinta sacensību uzvarētāja Elisa Gasparina no Šveices iedzīšanā pieļāva divas kļūdas un palika vien sestā.

Pēc izcīnītas 57.vietas sprintā iedzīšanai bija kvalificējusies arī Latvijas sportiste Žanna Juškāne, tomēr viņa svētdien uz starta neizgāja.

Pasaules kausa kopvērtējumā dāmām situācija ir saspringta. Līderpozīciju ar 234 punktiem saglabāja šoreiz ceturtajā vietā finišējusī Čehijas biatloniste Gabriela Soukalova, no kuras par deviņiem punktiem atpaliek Stariha, bet trešo vietu ar 217 punktiem ieņem Gasparina.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu