Biatlonistam Andrejevam 49.vieta Universiādes sprinta sacensībās (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas biatlonists Žans Andrejevs svētdien ieņēma 49.vietu Itālijas pilsētā Trentīno notiekošās ziemas Universiādes desmit kilometru sprinta sacensībās.

Sacensībās uzvaru izcīnīja serbs Milanko Petrovičs, kurš finišēja pēc 25 minūtēm un 29,5 sekundēm, bet Andrejevs no viņa atpalika par gandrīz četrām minūtēm.

Vēl viens Latvijas sportists Vjačeslavs Mihailovs uzvarētājam zaudēja gandrīz deviņas minūte, ierindojoties 65.vietā starp 68 dalībniekiem.

Kā ziņots, pirms tam 20 kilometru individuālajā distancē Andrejevs ieņēma 43.vietu, bet Mihailovs palika 58.pozīcijā. Turpinājumā biatlonisti pirmdien samēros spēkus iedzīšanas distancē.

Universiāde risināsies līdz 22.decembrim, un Latviju sacensībās pārstāvēs gandrīz 40 dalībnieku delegācija, kas spēkosies piecos sporta veidos - kalnu slēpošanā, distanču slēpošanā, biatlonā, šorttrekā un hokejā.

Kopā dalību Universiādē pieteikuši 59 valstu pārstāvji. Sacensībās 13 sporta veidos piedalīsies vairāk nekā 3000 sportistu studentu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu