U-20 hokejisti iemet desmit ripas slovēņiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Romualds Vambuts, LHF.lv

Pasaules U-20 čempionātā 1. divīzijā šovakar Polijas pilsētā Sanokā otro uzvaru izcīnīja Latvijas jaunie hokejisti, kas ar 10:0 sagrāva Slovēnijas vienaudžus. 

Pirmajā trešdaļā Haralds Egle, Edgars Kulda un Rinalds Rosinskis panāca 3:0, bet otrajās 20 minūtēs Ņikita Jevpalovs, Bruno Birzītis, Roberts Lipsbergs un Linards Mazurs Mago guva vēl četrus vārtus Latvijas komandas labā.

Trešā perioda sākumā savus otros vārtus mačā guva Jevpalovs, pēc piecām minūtēm izcēlās arī Rodrigo Ābols, bet drīz pēc tam desmito ripu slovēņu vārtos iemeta Rūdolfs Maslovskis.

Latvijas izlases vārtsargs Ivars Punnenovs atvairīja visus 19 slovēņu metienus, bet Latvijas hokejisti pa pretinieku vārtiem meta 31 reizi.

Dienas pirmajā spēlē Baltkrievijas jaunie hokejisti ar 4:1 pārspēja Austrijas vienaudžus.

Atgādinām, ka svētdienas vakarā Latvijas U-20 komanda turnīru sāka ar pārliecinošu uzvaru (5:0) pār mājiniekiem Polijas jaunajiem hokejistiem. Tikmēr Slovēnija ar 3:7 piekāpās Baltkrievijai, bet Dānija ar 3:1 uzvarēja Austriju.

Nākamajās spēlēs Latvija trešdien tiksies ar Austriju, ceturtdien pretī stāsies Dānija, bet sestdien būs jāspēlē pret Baltkrieviju.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu