Foto: Klubā «Coyote fly» izskanējis ekskluzīvais koncertšovs Hennessy Artistry (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars

Publikas ovāciju un sajūsmas pavadīts piektdien, 13.decembra vakarā ir klubā «Coyote fly» izskanējis ekskluzīvais koncertšovs Hennessy Artistry, kurā sev neierastā ampluā uzstājās šarmantā dziedātāja Ieva Sutugova, lieliskais mūsdienu deju un house mūzikas izpildītājs Erols Reids (Errol Reid) no Lielbritānijas un pop-koris no Latvijas, kas ar savu aizrautību papildināja šova skanējumu.

Pēc savas uzstāšanās Ieva Sutugova atklāj: «Esmu patiesi priecīga, ka ļāvos šim muzikālajam izaicinājumam un uzdrošinājos sekot Hennessy Artristy iedvesmojošajai idejai. Es pilnībā izbaudīju kā klausītāji atsaucās mūsu priekšnesumam un enerģijas strāvojumam.»

Koncertšova vienreizējo atmosfēru un muzikālo burvību klātienē izjust bija ieradušās arī sabiedrībā zināmas personas – Līga Menģelsone, Jānis Jenzis, Aigars Nords, Santa Dansberga-Anča, Ivars Zariņš, Emīls Jakrins, Oskars Skara, Juris Šleiers, Jānis Traubergs, Filips Rajevskis, Māris Birzulis, Kristīne Kirilka, Valdis Kalnozols, Ilze Tanne, Markus Riva, Roberts Ošiņš u.c.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu