Tiek izziņoti Gustavo repertuāra pēdējie koncerti un izdota pēdējā dziesma (30)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijā pazīstamais mūziķis Arstarulsmirus - iepriekš zināms kā Gustavo - izdod savu jaunāko un pēdējo Gustavo daiļrades singlu «Paldies, ka esat!». Jau iepriekš tika ziņots, ka mūziķis izvēlējies Gustavo kā skatuves tēlu ierakstīt Latvijas mūzikas vēsturē un pievērsties jaunas daiļrades radīšanai. «Paldies, ka esat!» ir pateicība klausītājiem par kopā pavadītajiem gadiem, sniegto uzmanību, atbalstu un iedvesmu.

Arstarulsmirus, komentējot dziesmas vārdus, saka: «Bieži esmu izjutis dziļu, jo dziļu patiecību par to, ka man ir iespēja vienkārši būt. Tajos brīžos atmiņā ataust tas, kas iepriekš bija šķitis kā nenozīmīgu notikumu virkne - nejaušas tikšanās ar cilvēkiem, sarunas, ieteikumi, kavējumi, neparedzēti un reizēm pat nepatīkami apstākļu pavērsieni. Un pēkšņi ikvienu iepriekš piedzīvoto dzīves fragmentu izdodas ieraudzīt pavisam citādā citā gaismā, tie piepildās ar daudz dziļāku jēgu un pilnīgi dabiski rodas vārdos grūti aprakstāma pateicība par ikvienu līdzcilvēku un mūsu mijiedarbību. Tā ir pateicība jums par to, ka jūs esat. Tieši šādu pozitīvu pārdzīvojumu es centos atainot kompozīcijā.»

Gustavo daiļrades noslēgumā mākslinieks izsludina arī pēdējos Gustavo repertuāra koncertus. 2014. gada 5., 6., 7. un 8.februārī koncertzālē Palladium Rīga dzīvā sastāva pavadījumā tiks izpildītas kompozīcijas no albumiem Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā, Trešā elpa un Pilsētas Portāls, kā arī vairāki līdz šim nedzirdēti skaņdarbi. Šī ir pēdējā iespēja Gustavo mūzikas cienītājiem četros noslēdzošajos koncertos izbaudīt spilgtāko dziesmu izlasi no mākslinieka līdzšinējās daiļrades.

  • Biļetes uz koncertiem pieejamas «eKase.lv».
Komentāri (30)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu