Aizsargs Gritāns lauzis līgumu ar VHL klubu «Južnij Ural» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas aizsargs Rolands Gritāns lauzis līgumu ar Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Orskas «Južnij Ural», aģentūrai LETA apstiprināja kluba preses dienestā.

Gritāna līgums lauzts pēc abpusējas vienošanās.

Pašlaik 22 gadus vecais aizsargs vienībai pievienojās oktobra vidū, taču pēdējo reizi laukumā viņš devies vien 27.novembrī. Komandas rindās Gritāns aizvadīja 14 mačus, kuros pie rezultativitātes punktiem netika un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Iepriekšējās trīs sezonas Gritāns aizvadīja Zviedrijas trešās spēcīgākās līgas komandā «Arboga», bet pērn viņš uz neilgu laiku paspēja pierakstīties VHL klubā «Rjazaņ», kura rindās gan nevienu spēli neaizvadīja.

Aizsargs iepriekš spēlējis Latvijas U-18 un U-20 izlasēs.

Pirms tam decembra sākumā darbu VHL klubā Voroņežas «Buran» zaudēja arī Latvijas izlases aizsargs Māris Jass. Pašlaik šīs līgas klubos spēlē uzbrucēji Kaspars Saulietis un Artūrs Mickēvičs (abi - Ņeftekamskas «Toros»), uzbrucējs Artūrs Ozoliņš (Penzas «Dizeļ») un aizsargs Aleksandrs Jerofejevs (Aļmetjevskas «Ņeftjaņik»).

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu