LiepU piedāvā iespēju sagatavoties centralizētajiem eksāmeniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Liepājas Universitāte no 14. janvāra līdz 15. maijam 12. klašu skolēniem piedāvā intensīvos kursus matemātikā, bet no 13. janvāra līdz 30. aprīlim – intensīvos kursus fizikā. Pieteikšanās abiem kursiem līdz 7. janvārim.

Matemātikas kursu laikā vidusskolēniem būs iespēja papildināt zināšanas par vienādojumiem, nevienādībām, eksponentfunkcijām, vienādojumu sistēmām, logaritmiem, logaritmiskajām funkcijām, logaritmiskajiem vienādojumiem, kombinatoriku un varbūtību, trigonometriskajām sakarībām taisnleņķa trijstūrī, trigonometrisko riņķi, dažādu trigonometrijas formulu pielietošanu aprēķinos un izteiksmju vienkāršošanu, redukcijas formulām, trigonometrisko funkciju grafikiem, trigonometriskajiem vienādojumiem, vektoriem, trijstūri, četrstūri, riņķa līniju un riņķi, u.tml. tēmām.

Savukārt fizikas kursos tiks aplūkots eksperimentālais un pētnieciskais darbs fizikā, mērījumu precizitāte un kļūdas, pamatvienības, vienmērīgi paātrināta taisnlīnijas kustība, spēki, to veidi, darbs un enerģija, impulss, mehāniskā jauda, lietderības koeficients, harmoniskas svārstības, vielas atomiskā uzbūve, atommasa, molmasa, vielas daudzums, siltumproces, elektriskie lādiņi, vadītspēja, strāva šķidrumos, magnēti, to lauks, maiņstrāvas iegūšana, gaismas ātrums, spektrs, atstarošanās, laušana, lāzeri, siltumstarojums, luminiscence, rentgenstarojums, radioaktivitāte, kā daudzas citas tēmas.

Intensīvie kursi matemātikā notiks no 14. janvāra līdz 15. maijam otrdienās un ceturtdienās no plkst. 16:30 līdz 18:00, bet intensīvie kursi fizikā – no 13. janvāra līdz 30. aprīlim pirmdienās un trešdienās no plkst. 17.00 līdz 18.30. Gan matemātikas, gan fizikas kursi sastāv no 30 nodarbībām (viena nodarbība – 1.5 stunda).

Lūgums interesentiem pieteikties līdz 7. janvārim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu