Spožā kino tārpiņa skolas mācību gads noslēdzies (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 21.decembrī pl.12.00 savu pirmizrādi uz kinoekrāniem piedzīvos 250 sākumskolas vecuma bērnu kopīgi veidota multiplikācijas filma «Spožā KINO tārpiņa piedzīvojumi». Divpadsmit minūtes garā multfilma, kuras sižetu un personāžus radījuši paši bērni, ir rezultāts gadu ilgušam darbam Spožajā KINO tārpiņa skolā, ko šogad organizēja kinoteātris Splendid Palace.

Skoliņas mērķis - radošā un interesantā veidā stāstīt par to, kā top kino, iepazīstinot ar animatoru darba aizkulisēm un noslēpumiem, kā arī piedāvāt iespēju iemēģināt roku pašiem savas animācijas filmas tapšanā. Desmit nodarbību laikā bērni ne tikai zīmēja varoņu piedzīvojumus, bet veidoja arī filmiņas kadrējumus un paši ieskaņoja to.

«Filmiņa sanākusi ar neparasti spraigu sižetu. Jāatzīst, bērnu fantāzija strādā perfekti, aizvedot KINO tārpiņu gan kosmosā, ceļojumā uz fantāzijas planētu, gan džungļos, slazdos un pat cietumā. Piedzīvojums sanācis patiesi interesants, un kas ir pats labākais – to radījuši paši bērni!», iespaidos par Spožā KINO tārpiņa skolas darbu dalās animācijas meistars, režisors Dzintars Krūmiņš.

«Spožā KINO tārpiņa piedzīvojumi» pirmizrāde uz Splendid Palace, Elizabetes ielā 61, Lielā ekrāna sestdien, 21.decembrī pl.12.00.

Uz pirmizrādi aicināti visi Spožā KINO tārpiņa skolas audzēkņi, viņu vecāki un draugi, kā arī citi interesenti! Pirmizrādes īpašie viesi - Biedrības «Ascendum» bērnu kultūras projekta «Garā pupa» piesaistītie talantīgie un maznodrošinātie bērni no Priekules mūzikas un mākslas skolas, kuriem pirms filmas pirmizrādes seansa paredzēta īpaša tikšanās ar Spožo KINO tārpiņu.

Ieeja uz pirmizrādes seansu bezmaksas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu