Aktieris Brūss Viliss piekto reizi kļūs par tēvu (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holivudas aktieris Brūss Viliss piekto reizi kļūs par tēvu, slavenību tenku žurnālam «People» pavēstījis vārdā nenosaukts informācijas avots. 58 gadus vecais Viliss un viņa 35 gadus vecā sieva Emma Heminga-Vilisa gaida otro kopīgo bērnu.

Pāris salaulājās 2009.gadā. Vilisam un bijušajai modelei, kura tagad darbojas kā dizainere, ir nepilnus divus gadus veca meita Meibela Reja. «Esmu laimīgāks nekā jebkad agrāk. Esmu autiņbiksīšu mainīšanas čempions!» viņš jūnijā klāstīja intervijā žurnālam «Zoomer».

«Esmu sapratis, cik lielu mīlestību izjūtu pret mūsu mazuli,» viņš turpināja. «Domāju, ka tagad esmu vēl atvērtāks un dāsnāks tēvs. Es pievēršu viņai lielāku uzmanību, jo tagad to vairāk novērtēju un neesmu tik ļoti pārņemts ar karjeru.» No iepriekšējās laulības ar aktrisi Demiju Mūru Vilisam ir trīs pieaugušas meitas - 19 gadus vecā Talula, 22 gadus vecā Skauta un 25 gadus vecā Rumera.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu