Konkurss: Laimē biļetes uz Ziemassvētku koncertu «Debesis vaļā»! Izloze jau šodien! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Apollo» piedāvā konkursu savā profilā vietnē «draugiem.lv». «Draugos» tev jāseko «Apollo» lapai, jāspiež ziņai «Man patīk» un komentārā jāieraksta, ar ko labprāt dotos uz Ziemassvētku koncertu «Debesis vaļā» 26. decembrī Rīgā, Anglikāņu baznīcā. Piektdien, 20. decembrī izlozēsim divus uzvarētājus, kuri savā īpašumā iegūs divas biļetes.

<strong>LAI PIEDALĪTOS BIĻEŠU IZSPĒLĒ - SPIED ŠEIT</strong>

Adventes un Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir laiks, kad ne tikai steidzam iepriecināt cits citu ar dāvanām, bet arī izjūtam to īpašo gaismas enerģiju, ko Dievišķie spēki ļauj mums piedzīvot tikai šajā laikā. Tas ir laiks, kad «debesis ir vaļā» un mūzikas un dziesmas spēks ļauj atvērties mūsu sirdīm patiesā mīlestībā.

Šajā laikā visu laiku skaistākās Ziemassvētku dziesmas jaunās aranžijās izskanēs Latvijas dievnamos akustiskā koncertprogrammā «Debesis vaļā». Kopā ar instrumentālo grupu (ģitāra, akordeons, tausiņi, perkusijas) tās izdziedās Latvijā iemīļoti mūziķi – Niks Matvejevs, Elizabete Zagorska, Jānis Lemežis un īpašie viesi.

Koncertprgrammā dzirdēsiet: Klusa nakts, Ak tu priecīgā, Katru gad no jauna, Balts sniedziņš snieg uz skujiņām un citas iemīļotas latviešu un ārzemju komponistu melodijas.

Ar visu koncerta dziesmu ierakstiem ir iznācis arī dziesmu albums CD formātā. Skaistāko Ziemassvētku dziesmu albums nopērkams Valters un Rapa grāmatnīcās, kā arī apmeklētājiem būs iespēja to iegādāties baznīcās pēc koncertiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu