Aizraušanās ar «Facebook» gandrīz maksā dzīvību kādai sievietei (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: psychopenguin, CC BY-NC-SA 2.0

Austrālijas policijai nācies glābt kādu tūristi no Taivānas, jo viņa bija tik ļoti aizrāvusies ar «Facebook» lapas pētīšanu savā mobilajā telefonā, ka nepamanīja kuģu piestātnes malu un iekrita ūdenī, ziņo «BBC».

Sieviete ūdenī iekrita no kādas piestātnes Filipa ostas līcī Melburnā. Negadījumu bija pamanījuši aculiecinieki, kuri nekavējoties sazinājušies ar policiju. Policija ar motorlaivu notikuma vietā ieradusies aptuveni pēc 20 minūtēm.

Policijai sievieti izdevās izglābt un viņa pēc negadījuma, veselības stāvokļa noskaidrošanai, nogādāta slimnīcā. Policija ziņoja, ka viņai klājoties labi. Policisti sievieti bija pamanījuši ūdenī, dažu metru attālumā no piestātnes. «Viņa gulēja uz muguras, cenšoties šādā veidā noturēties uz ūdens, jo nemācēja peldēt,» teica viens no glābējiem.

Pēc izglābšanas sievietei rokā joprojām bija viņas mobilais telefons. Viņa policistiem atvainojusies, sakot, ka pētījusi savu «Facebook» profilu un tāpēc nav pamanījusi piestātnes malu.

Austrālijas policijas pārstāvis pēc incidenta aicināja cilvēkus, kuri izmanto mobilās ierīces, būt uzmanīgākiem ūdens tilpņu tuvumā. Policija arī paziņojusi, ka nesastādīs pazudušo lietu protokolu, jo negadījuma laikā nekas neesot pazudis - sieviete visu negadījuma un glābšanas laiku savu telefonu nebija izlaidusi no rokām.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu