Vladimirs Kļičko vēlas tikt pie vakantās WBC čempiona jostas (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ukrainas smagā svara bokseris Vladimirs Kļičko vēlas savā īpašumā iegūt par vakanto kļuvušo Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu.

Kā zināms, Vladimira brālis Vitālijs, kura īpašumā bija WBC josta, tika iecelts goda čempiona statusā, un tituls kļuva vakants.

Vitālijs WBC titulu ieguva 2008. gadā un nosargāja to deviņās cīņās, taču nu nolēmis koncentrēties politiskajai karjerai Ukrainā.

«Protams, mans mērķis ir atgūt WBC titulu Kļičko ģimenei,» izteicies Vladimirs, kurš šobrīd ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijās smagsvariem, kā arī Pasaules Boksa asociācijas (WBA) superčempiona titulu īpašnieks.

WBC titula obligātais pretendents šobrīd ir Kanādas bokseris Bermeins Stīverns, kuram, visticamāk, vispirms ringā vajadzēs spēkoties ar amerikāņu bokseriem Krisu Areolu vai Deonteju Vailderu, bet Vladimirs Kļičko varētu būt viens no nākamajiem pretiniekiem.

Vladimirs Kļičko karjeras laikā piedalījies 64 cīņās, triumfējot 61 no tām, turklāt 51 panākumu izcīnījis ar nokautu. 37 gadus vecais ukrainis 1996. gadā ieguva zelta medaļu Atlantas olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu