TV3 piedāvās raidījumu «Iespējams tikai Krievijā» (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Holger Zscheyge, CC BY-SA 2.0

TV3 janvārī piedāvās vairākus jaunumus, viens no tiem būs «Iespējams tikai Krievijā», kurā redzami smieklīgi amatieru video, un tajos atklājas plašās Krievijas kuriozā daba pilnā krāšņumā. 

Ar TV3 raidījumu «Iespējams tikai Krievijā» varēs kārtīgi izsmieties četrus darba dienu vakarus nedēļā. Kurā valstī bērnu laukums lielākai jautrībai tiek ierīkots būvbedrē, bet mammas, braucot uz veikalu, pie viena žāvē matus? Kur zemnieks, arot lauku, traktora vietā izmanto savu sievu, kamēr mazdēls pa pārlijušām pilsētas ielām sērfo ar ūdens dēli aiz mašīnas, bet tētis tikmēr žiguļa bagāžniekā ved govi uz tirgu? Ir kāda vieta pasaulē, kur lietu kārtību nosaka... pat īsti nav skaidrs, kas to nosaka. Pat pieredzes bagātajiem zinātniekiem acis izbrīnā ieplešas, redzot, kas ir iespējams tikai Krievijā. Smieklīgi amatieru video, kuros atklājas visa plašās Krievijas kuriozā daba pilnā krāšņumā. Sagatavojiet organismu pusstundu ilgai smieklu devai, jo varēs redzēt ko tādu, kas iespējams tikai un vienīgi Krievijā. Skatieties Iespējams tikai Krievijā jau 6.janvārī un turpmāk no pirmdienas līdz ceturtdienai 20:20 kanālā TV3.

  • «Iespējams tikai Krievijā» no 6.janvāra un CSI seriālu jaunās sezonas no 7. un 8.janvāra TV3.
Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu