Dzimis jauns duets – Anmary un Ints Teterovskis (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 18.decembrī Pēterbaznīcā izskanēja Ziemassvētku labdarības koncerts «Lūgšana». Klausītāju sirdis ar muzikālām lūgšanām piepildīja talantīgā soliste Anmary, jauniešu koris Balsis, jaunās dziedātājas Patrīcija Anna Doniņa, Keita Krūmiņa, Annemarija Moiseja, Belina Remese un Rīgas Doma Kora skolas audzēkņi Laura Lolita Perešivana un Patriks Tabaks.

Viens no koncerta kulminācijas brīžiem bija duets – Anmary un Ints Teterovskis, kas izpildīja slaveno Ziemassvētku dziesmu «The Prayer». Izpildījums bija spožs, daudzkrāsains un saviļņojošs. Tagad var teikt, ka arī latviešiem ir pašiem sava Selīna Diona un Andrea Bočelli. Dziedātāja Anmary priecēja un apbūra ar savu samtaino balsi, izpildot gan klasiskās mūzikas gan populārās mūzikas dziesmas - «Ave Maria», «I love the Lord», «I believe in you and me», «Ticot, mīlot un gaidot», «Ziemeļblāzmas romance» un citas. Koncertā pirmatskaņota tika Anmary komponētā dziesma «Bērna lūgšana», kuru izpildīja Anmary skolniece Patrīcija Anna Doniņa. Mazās dziedātājas sniegums bija izjusts un sirsnīgs.

Starptautisko konkursu laureāta, jauniešu kora «Balsis», izpildījumā izskanēja a cappella dziesmas un skaistākās populārās mūzikas dziesmas, kas emocionāli uzrunāja publiku. Vēbera kompozīciju «Pie Jesu» koris izpildīja kopā ar Rīgas Doma kora skolas audzēkņiem, solistiem Lauru Lolitu Perešivanu un Patriku Tabaku, kuru dzidrās balsis piepildīja Pēterbaznīcas velves. Jaunās dziedātājas Keita Krūmiņa, Annemarija Moiseja un Belinda Remese savās muzikālajās lūgšanās ieauda mīlestību, prieku, sapņus un cerību. Koncertā izskanēja mūziķu lūgšanas Dievam.

24.decembrī plkst.11.06 koncerta ieraksts tiks raidīts LR3 Klasika (Frekvences Rīgā un tās apkārtnē 103.7, Ventspilī 89.9, Kuldīgā 92, Liepājā 104.6, Valmierā 104, Daugavpilī 90.6, Rēzeknē 101.8).

Ar šo koncertu mūziķi piebiedrojās labdarības akcijai «Eņģeļi pār Latviju». Koncerta laikā tika savākti ziedojumi 181.46 lati, kas tiks novirzīti piecgadīgajai Paulai Arājai. Paulas diagnoze – citomegalovīruss, spastiska tetraparēze un mikrocefālija. Šogad Paulai tika veikta gūžas operācija, pēc kuras meitenes attīstība būtiski uzlabojās. Tagad Paula pati cenšas apsēsties un mazās rociņas jau meklē, kur ieķerties, lai uzraustos sēdus. Paulai ir nepieciešama atkārtota operācija, lai izņemtu skrūves un plāksnes, kas tika ievietotas pirmajā operācijā Minhenes ortopēdiskajā klīnikā. Kopā nepieciešams savākt 9250 latus.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu