Mötley Crüe balss - Vins Neils - piedalīsies projektā «The metal all stars» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hard-and-heavy un glam roka leģenda, trīskārtējais prēmijas ieguvējs  «Gada labākais vīrietis vokālists» pēc žurnāla «Circus» versijas, līderis, ģitarists un kulta grupas «Mötley Crüe» solists Vins Neils pievienosies koncerta tūres «The metal all stars» slaveno dalībnieku sarakstam, kas notiks Eiropā 2014. gada aprīlī. Tas nozīme, ka mēs noklausīsimiess 3-4 Motley Crue mīļākās dziesmas, vienā no labakajiem roka balss izpildījumā, kuras atbalstīs labākie metāla ceha mūziķi.

Vins kļūs par speciālo viesi, kurš kopā ar pārējām «metāla zvaigznēm» parādīs īsto draivu un roka jaudu. Mūziķis savā hedoniskā dzīvesstilā atspoguļo šī muzikālā virziena visu daudzveidību: viņš ar savam uzstāšanām un ārējo izskatu pārstāv brīvību no visa veida ierobežojumiem un aizspriedumiem. Viņa neatkārtojamo vokālu mēs varam noklausīties labākājās glam roka dziesmās «Shout At The Devil», «Home Sweet Home», «Girls, Girls, Girls», «Dr. Feelgood», «Kick start My Heart», «Same Ol Situation» un «Saints of Los Angeles», kura 2009. gadā Gremmī bija nominēta kā labākais hard rock izpildījums (Best Hard Rock Performance). Kopumā mūziķim un grupai ir trīs Gremmi, viņi ir MTV Music Award ieguvēji, ka arī ietiplst MTV sarakstā «visu laiku 10 labākas metāla grupas».

Vins Neils realizēja sevi ne tikai ka Mötley Crüe dalībnieks, viņa ārpus grupas karjeras rezultāts ir solo albumi «Exposed» un «Carved In Stone», kuri iekļauti 200 labāko albumu sarakstā, pēc vērsijas Billboard,un ierakstīti kopīgi ar Džeku Bleidu (Jack Blades) un Tommiju Šovu (Tommy Shaw), pirmais no albumiem ir ievietojies 13 rindā. Vins arī ir pazīstams ka viens no lielākiem (4 millioni $) solo kontraktu turetājiem ar Warner Bros.

Ārpus skatuves Vins Neils nodarbojās ar labdarību un biznesu. Atgādināsim, ka 1995. gadā viņa meita Skailare (Skylar) nomira no audzēja, kā rezultātā rokeris nodibināja palīdzības fondu cīņā pret bērnu vēzi. Ir zināms ,ka Vins ir veiksmīgs biznesmens, viņš vada Vince Neil Aviation aviakompāniju, viņam pieder bārs Feelgoods Rock Bar and Grill Rietumu Palm Bičā, tatu salons «Vince Neil Ink» Las Vegasā, ka arī viņš ražo savas markas tekilu «Tres Rios». «Mums ir labākie fani pasaulē», apgalvo Vins Neils. «Viņi ir ļoti uzticīgi- viņi vienmēr mūs atcerās, un tas ir vareni!»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu