Eminems par uzstāšanos «Super Bowl» starplaikā pieprasa divus miljonus dolāru (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Eminems piekritis uzstāties Nacionālās futbola līgas (NFL) finālspēlē tikai tad, ja viņam par koncertu samaksās divus miljonus ASV dolāru (1,03 miljonus latu).

Kā vēsta slavenību tenku portāls TMZ, Eminems aicināts izpildīt savus populārākos hitus «Super Bowl» izcīņā 1500 viesiem lepnā banketā. Taču pasākuma rīkotājiem nācies meklēt aizstājēju, jo reperis pieprasījis milzīgu atlīdzību.

Anonīms avots TMZ pastāstīja, ka saviesīgā pasākuma rīkotāji uzrunājuši reperi Kanji Vestu, taču arī viņa nosauktā summa esot bijusi pārāk liela. Vests, kurš nesen kļuva par tēvu, gribējis vienu miljonu dolāru (514 000 latu) un daudzus papildu labumus.

Galu galā organizatori izšķīrušies par labu amerikāņu R&B dziedātājai Dženelei Monē, kura par uzstāšanos prasījusi 150 000 dolāru (77 000 latu). «Super Bowl» starplaikā parasti uzstājas lielākās mūzikas zvaigznes. Pēdējos gados to darījusi popa karaliene Madonna, dziedātājs Prinss un popdīva Bejonsa. Izšķirošā spēle norisināsies 2.februārī. Ņujorkā to atzīmēs ar vairākām ballītēm, kurās uzstāsies populāri dīdžeji un dziedātāji.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu