Rīgas diennakts autoservisi gadu mijā nestrādās (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas diennakts autoservisi naktī uz 2014.gada 1.janvāri nestrādās, biznesa portālam «Nozare.lv» apstiprināja diennakts autoservisos.

Autoservisā «Oranž garaž» atzina, ka serviss saistībā ar pārēju uz eiro gadu mijā nestrādās.

«Oranž garaž» 31.decembrī strādās līdz plkst.17, bet 1.janvāris būs brīvs. Autoserviss darbu atsāks tikai 2.janvārī.

Savukārt diennakts riepu servisā SIA «Litaps» atzina, ka autoserviss 31.decembra naktī nestrādās, bet darbu atsāks 1.janvārī plkst.10.

Abos servisos uzsvēra, ka tie ir sagatavojušies jaunajai valūtai un pēc 1.janvāra nevajadzētu būt problēmām ar norēķināšanos eiro.

Jau ziņots, ka Latvija eirozonai pievienosies 2014.gada janvārī, kļūstot par 18.eirozonas valsti. Pāreja no latiem uz eiro notiks saskaņā ar oficiālo kursu - viens eiro ir 0,702804 lati jeb 1,42 eiro par vienu latu.

Pēc pārejas uz eiro nākamā gada pirmās divas nedēļas Latvijā būs latu un eiro paralēlās apgrozības periods, kad iedzīvotāji tirdzniecības vietās varēs norēķināties vēl latos un jau eiro, bet atlikums tiks izdots eiro. Izņēmums būs sabiedriskais transports, kur, maksājot latos, arī atlikums tiks izdots latos, bet tie iedzīvotāji, kas norēķināsies eiro, atlikumu saņems eiro.

Latu maiņa pret eiro notiks 2014.gada pirmos trīs mēnešus 302 Latvijas Pasta nodaļās, sešus mēnešus komercbankās un bez laika ierobežojuma Latvijas Bankā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu