Foto: Izskan krāšņais Ziemassvētku koncerts Ķīpsalas hallē (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ziemassvētkos, 25. un 26. decembrī, Ķīpsalas hallē notika Rīgas Ziemassvētku koncerti, kur ģimenes un draugi varēja izbaudīt gaišu un sirsnīgu Ziemassvētku mūzikas programmu lieliskās aktrises Ditas Lūriņas, operas dīvas Kristīnes Gailītes un iemīļoto solistu Ingus Pētersona, Daumanta Kalniņa un Ievas Sutugovas izpildījumā.

Koncertā piedalījās arī Rīgas Doma zēnu koris un diriģents Mārtiņš Klišāns, orķestris «Moto» (Mazais operas un teātra orķestris), Profesionālais pūtēju orķestris «Rīga» un diriģents Mārtiņš Ozoliņš.

Rīgas Ziemassvētku koncerta producents Viesturs Tīle: «Jau 10 gadus ar īpašu mīlestību veidotie Rīgas Ziemassvētku koncerti ir neatņemama svētku daļa Rīgā Ziemassvētku laikā. Tādēļ šogad, līdztekus pasaules skaistākajiem klasiskās mūzikas skaņdarbiem, iemīļotām Ziemassvētku dziesmām un speciāli šim koncertam radītiem dziesmu aranžējumiem, programmā ir ietverti arī labākie aranžējumi no mūsu veidotajiem Ziemassvētku koncertiem, kā arī iemīļotas melodijas no pasaulslaveniem mūzikliem, kas savulaik iestudēti Ķīpsalā. Ceru, ka ikviens Rīgas Ziemassvētku koncertu klausītājs sagaidīs un sajutīs to sirsnību un mīļumu, ko mēs visi – koncerta mākslinieki un organizatori – vēlamies jums dāvāt!»

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu