Pateicoties apmeklētāju atsaucībai, 300 bērni Latgalē ir saņēmuši Ziemassvētku dāvanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Līdz 24.janvārīm Laima, sadarbībā ar sociālo dienestu darbiniekiem un nevalstiskajām organizācijām, ir nosūtījusi Laimas Mīlestības mājiņas apmeklētāju sarūpētās dāvanas 300 bērniem dažādos Latgales novados, informēja  AS «Laima». Vēl 100 kartītes ar bērnu ierakstītajiem sapņiem par Ziemassvētku dāvanām gaida tos, kas vēlas šos sapņus piepildīt.

Laimas Mīlestības un sirds siltuma mājiņa svētku laikā darbojas Vecrīgā, blakus Laimas pulkstenim. Mājiņa, kurā darīt labus darbus, kurā radīt brīnumu, kurā dalīties priekā to dāvājot un palīdzot citiem. Mājiņa, kurā sagaida ar smaidu un pacienā ar siltu dzērienu, piedāvā saldumus, un aicina nest Mīlestību tālāk pasaulē.

Sadarbībā ar biedrību Ascendum un pašvaldību sociālajiem dienestiem esam apmeklējuši maznodrošinātās daudzbērnu ģimenes, kuru bērni uzzīmēja kartiņas un ierakstīja tajās savu sapni par Ziemassvētku dāvanu. Kartītes ir iekārtas Laimas Mīlestības un siltuma svētku mājiņas eglītē, kurā ikviens, kurš vēlēsies iepriecināt citus, var pieteikties sarūpēt konkrēto dāvanu konkrētajam bērnam, kas ir rakstījis kartiņu.

Laimas Mīlestības mājiņas apmeklētāji jau ir sarūpējuši dāvanas 300 bērniem, bet vēl 100 kartiņas ar bērnu sapņu dāvanām līdz janvāra vidum gaidīs tos, kas vēlas šos sapņus piepildīt.

Mājiņā darbojas Laimas Mīlestības vēstneses, kuras visiem interesentiem un ienācējiem stāsta šī projekta ideju, iepazīst un atceras katru dāvinātāju un rūpējas, lai dāvaniņas tiktu nogādātas īstajiem adresātiem piepildot svētku brīnumu un radot prieku tiem, kam tas ir tik ļoti nepieciešams.

Savukārt jaunieši no nodibinājuma Rožklani, kurā strādā un dzīvo īpaši jaunieši, ir izgatavojuši īpašus eņģelīšus - sargeņģeļus, kurus saņem katrs, kas sarūpē dāvaniņu, kļūstot par kāda bērna sargeņģeli.

Laimas Mīlestības un sirds siltuma Mājiņa būs atvērta katru dienu no 1.decembra - 10.janvārim, izņemot 1.janvāri. Tā būs atvērta no plkst. 12:00 līdz plkst. 21:00, bet 24., 25. un 31.decembrī no plkst. 12:00 līdz plkst. 16:00. 1.janvārī mājiņa būs - slēgta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu