Bajarunam rezultatīva piespēle zaudējumā pret Jasa klubu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar rezultatīvu piespēli Čehijas augstākās līgas hokeja čempionāta spēlē ceturtdien izcēlās uzbrucējs Lauris Bajaruns, kura pārstāvētā Kladno «Rytiri» komanda viesos ar 2:3 (0:0, 2:0, 0:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās uzbrucēja Kobas Jasa pārstāvētājai Liberecas «Bili Tygri» vienībai.

Bajaruns piedalījās komandas otrajos gūtajos vārtos otrās trešdaļas 14.minūtē, kad rezultāts kļuva 2:0 viesu labā. Trešajā trešdaļā Liberecas klubs spēja panākt neizšķirtu 2:2, bet uzvaru nodrošināja ar precīzu metienu pagarinājuma ceturtajā minūtē, kad precīzs bija 42 gadus vecais Petrs Nedveds.

Uzbrucējs laukumā pavadīja deviņas minūtes un 56 sekundes, kas bija mazākais spēles laiks komandā, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr Jass šo maču izlaida ceļgala savainojuma dēļ. Viņš laukumā nav devies kopš 14.novembra.

Šīs sezonas 20 mačos Bajaruns izcēlies ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -2. Tāpat viņš aizvadījis divas spēles Čehijas pirmajā līgā, izceļoties ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

«Rytiri» komanda piedzīvojusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas, bet «Bili Tygri» vienība pēdējās piecās cīņās tikusi pie trim panākumiem.

Augstākās līgas kopvērtējumā «Bili Tygri» ar 43 punktiem 32 spēlēs ieņem 11.vietu, bet «Rytiri» ar 33 punktiem joprojām atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu