Nedēļas horoskops: 6. – 12. janvāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Muffet, CC BY-SA 2.0

Nedēļas horoskops: 6. – 12. janvāris

  • AUNS Veiksmīgs laiks, lai izpaustu sevi visdažādākajās dzīves jomās. Palēnām tuvosies savam mērķi, kas vēlm vairāk stimulēs turpmākajam. Darbā gūsi ievērību, izpelnīsies apkārtējo atzinību. Tev piemitīs prasme novest līdz galam iesāktās lietas, ar kurām citi nespēs tikt galā. Tomēr, lai ko tu darītu, centies materiālās intereses nestādīt augstāk par garīgajām. Attiecības ar laulāto draugu vari uzlabot nedēļa vidū, savukārt, ar bērniem labāk sapratīsies brīvdienās.
  • VĒRSIS Tu būsi godkārīgu ideju pārņemts, vēlēsies, lai visi novērtē, cik gudrs tu esi. Spēsi iekarot jebkuras auditorijas uzmanību, jo sevišķi pretējā dzimuma. Iespējams, nolemsi iesaistīties politikā vai kādā organizācijā. Katrā ziņā mierīgi šī nedēļa nepaies, un arī mājās pavadīsi maz laika. Sestdien spēsi izlīgt ar savu otro pusīti. Īpaši veiksmīga šī diena tiem, kuri tikko iepazinušies. Būsi pārliecināts par otra cilvēka jūtām.
  • DVĪŅI Tieksies pēc neatkarības, kas liks tev pavisam negaidīti mainīt plānus. Kāds zīmes pārstāvis var pat aiziet no darba, cits pametīs vecāku mājas. Negaidīti notikumi gaidāmi tiem, kuri atrodas ceļā. Iespējams, pazaudēsi kādu dokumentu vai citu svarīgu lietu, jo būsi izklaidīgs. Galvenā uzmanība šajā laika periodā tiks veltīta nekustamā īpašuma jautājuma risināšanai. Varbūt mainīsi vai labiekārtosi dzīves vietu. Kāds atklās sevī jaunas spējas.
  • VĒZIS Būsi enerģijas pārpilns. Tevī modīsies vēlme nodarboties ar labdarību profesionālā kontekstā, tai pat laikā neatteiksi radiem vai draugiem, ja viņi lūgs tavu palīdzību. Nāksies daudz pārvietoties, varbūt dosies komandējumā. Tevi nedaudz satrauks materiālā situācija, tomēr radušies sarežģījumi drīz vien atrisināsies. Ceturtdien veiksies partnerattiecībās, bet svētdien varbūt uzņemsi viesus.
  • LAUVA Šajā nedēļā ieteicams vairāk atpūsties nekā strādāt, krāj spēkus, drīzumā tev būs iespēja sevi izpaust, sasniegt cerēto. Īstais brīdis, lai dotos atvaļinājumā vai vismaz paņemtu kādu lieku brīvdienu. Otrdien vēlams pabūt kopā ar mīļoto cilvēku, kā arī nav izslēgta jauna iepazīšanās. Arī svētdien būsi romantiskā noskaņojumā. Ja vēlies uzlabot savu fizisko stāvokli, pievērsies jogai. Pastāv iespēja atbrīvoties no kāda kaitīga ieraduma.
  • JAUNAVA Paplašināsies tavs kontaktu loks. Iespējams, apmeklēsi kādus kursus, kas ļaus tev gūt gan zināšanas, gan jaunus domubiedrus. Tai pat laikā nesnaudīs arī nelabvēļi un centīsies tevi visādi ietekmēt. Nevajadzētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus, kā arī uzsākt jaunus projektus. Sestdiena piemērota kādam netālam izbraukumam, pēc trakās darba nedēļās vēlams izvēdināt galvu. Svētdienu gan labāk pavadi mājās.
  • SVARI Izcelsies ar savu šarmu, pievilcību un spēsi piesaistīt ne vienu vien pretējā dzimuma pārstāvja uzmanību. Romantika šajā nedēļā sitīs augstu vilni, līdz ar ko tavs garastāvoklis būs lielisks un paaugstināsies arī darba spējas. Īpaši veiksmīgi izvērtīsies otrdiena. Svariem ģimenes cilvēkiem, lieliski veidosies attiecības ar atvasītēm, daudz laika tiks veltīts viņu audzināšanai. Darba jomā labāk veiksies radošo profesiju pārstāvjiem.
  • SKORPIONS Būsi ļoti aktīvs, nevēlēsies sēdēt mājās un tevi nemaz nebūs jāpierunā uz dažādām sabiedriskām aktivitātēm, jo labprāt pats tajās iesaistīsies. Iespējams, nebūs viegli sadalīt laiku starp darba un mājas lietām, tomēr tu būsi apņēmības pilns atrisināt visas problēmas. Neprecētie meklēs iepazīšanās iespējas. Darbā nāksies tikties ar autoritatīviem cilvēkiem, kam pieder vara un teikšana. Īstenībā tu pats vēlēsies viņiem līdzināties.
  • STRĒLNIEKS Labs laiks visa veida finanšu jautājumu risināšanai. Otrdien daži zīmes pārstāvji var doties ilgi plānotajā ceļojumā. Neatsakies arī no komandējuma, jo tas vienalga sniegs tev atpūtas iespējas. Sākot no nedēļas vidus, aktualizēsies privātās lietas. Mīlas jomā veiksies kā precētajiem, tā brīvajiem zīmes pārstāvjiem. Brīvdienās meklēsi mieru, labprāt vienkārši pasēdēsi mājās un izbaudīsi otrās pusītes klātbūtni.
  • MEŽĀZIS Nebūsi apmierināts ar saviem panākumiem darbā, tev būs apnicis meklēt kompromisu attiecībās ar kolēģiem. Iespējams, būsi nolēmis uzsākt kādu papildus projektu. Esi piesardzīgs ar konfidenciālu informāciju, pirms paraksti kādu līgumu vairākkārtīgi pārlasi tekstu. Veiksmīgi izdosies komandējums, kura laikā daži Mežāži uzsāks romantiskas attiecības. Sestdiena sevišķi veiksmīga partnerattiecību jautājumu risināšanai.
  • ŪDENSVĪRS Šajā nedēļā vēlams ievērot piesardzību, nepārsteigties ar lēmumu pieņemšanu un nesolīt vairāk kā spēj. Veiksies visās ar ārzemēm saistītās lietās, gan darba, gan privātā kontekstā. Labi, ja pārvaldi kādu svešvalodu, bet ja tā nav, netērē laiku un iestājies attiecīgos kursos. Saasināsies tava intuīcija pieaugs interese par ezoteriskām jomām, meklēsi savu garīgo skolotāju. Tevi aizraus svešu tautu kultūra, reliģija. Brīvdienās vari uzrīkot draugu saietu.
  • ZIVIS Tev nenāksies viegli pārkāpt saviem principiem vai mainīt savu dabu, tomēr cita ceļa nebūs. Ja spēsi pielāgoties apstākļiem, veikt rutīnas lietas un virzīties uz mērķi lēnām, tad vari cerēt uz panākumiem. Nav izslēgts, ka darbosies mājas apstākļos, vismaz nedēļas sākumā. Kārtosi finanšu jautājumus un dažādas administratīvas lietas. Nedēļas otrajā pusē parādīsies iespējas pievērsties patīkamākām lietām, kas ievērojami uzlabos tavu omu.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu