Kinoteātros iznāk Jaungada komēdija «Eglītes 3» (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

27.decembrī Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt populārās komēdiju franšīzes «Eglītes» jaunāko, trešo daļu. Pirmā filma, kas tapusi ar ietekmīgā Krievijas kinorežisora un producenta Timura Bekmambetova gādību uz ekrāniem iznāca 2010.gada nogalē, iemantojot skatītāju mīlestību, bet tās turpinājums pirmizrādi piedzīvoja 2011.gada decembrī. Turpinot tradīciju, arī jaunās filmas «Eglītes 3» darbība risinās gadu mijā, un uz lielajiem ekrāniem filma iznāk svētku laikā. Titullomās atgriežas iepriekšējo filmu zvaigznes, Sergejs Svetlakovs un Ivans Urgants, kā arī citas Krievijas kino un TV personības.

Komēdiju «Eglītes 3» uzņēmusi režisoru komanda, bet par visu trīs filmu tapšanu atbildīgs producents Timurs Bekmambetovs, kurš ievērību izpelnījies ne tikai ar kases grāvējiem Krievijā, piemēram, «Nakts sardze», «Dienas sardze» un «Likteņa ironija: turpinājums», bet arī Holivudā, kur viņš ir uzņēmis tādus darbus kā asa sižeta filmu «Meklēšanā» («Wanted») ar Andželīnu Džoliju titullomā, 3D piedzīvojumu lenti «Abrahams Linkolns: vampīru mednieks» («Abraham Lincoln: Vampire Hunter»). Bekmambetovs: «Jaunajai filmai piesaistīju vairākus talantīgus režisorus. Šādu principu, kad katrai filmai ir citi režisori, es izvēlējos, jo man svarīga ir daudzveidība un jaunas balsis. Bet vienojošais ir tas, ka ar mūsu «Eglītēm» esam kļuvuši par tādiem kā svētku kaimiņiem, sastāvdaļu.»

«Jaunā gada sagaidīšana un svinības ir vienīgie svētki visa gada laikā, kad patiešām notiek brīnumi. «Eglītes», kas sastāv no vairākiem komiskiem, romantiskiem un arī aizkustinošiem stāstiem, var risināties tikai un vienīgi Jaungada svētkos,» komentē komiķis Sergejs Svetlakovs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu