«Apollo» lasītāju dēļ nepatīkamu pārsteigumu piedzīvo kāds vīrietis-invalīds (202)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepatīkamu pārsteigumu piedzīvojis vīrietis, kura īpašumā esošo auto veikala «Sky&More» stāvvietā nofotografēja kāds sašutis portāla «Apollo» lasītājs, kuram šķita, ka auto īpašnieks ir kārtējais «viltus invalīds».

Foto tika ievietots portāla sadaļā «Cilvēkiem no cilvēkiem», kura saturu veido paši lasītāji.

Auto īpašnieks, kas patiešām ir invalīds, portālam «Apollo» atzina, ka esot nepatīkami pārsteigts, ieraugot sava auto fotogrāfiju portālā un uzzinot, ka portāla komentētāji aicina ar viņu izrēķināties.

«Ļoti ceru, ka manam auto netiks izskrūvēti ventiļi, ceru ka netiks saskrāpēti auto sāni, un ceru ka netiks sists man pa galvu ar beisbola nūju, lai es būtu invalīds, jo tāds jau esmu,» saka auto īpašnieks.

Par vārdu patiesumu liecina vīrieša uzrādītās invalīdu stāvvietu izmantošanas kartes kopijas.Zīme, kas liecina, ka viņš drīkst izmantot invalīdu stāvvietas, atrodas zem viņa automašīnas vējstikla.

Vīrietis stāsta, ka ģimenei piederot zeme laukos, viņš savu spēku robežās apsaimniekojot to, bet dzīvojot Rīgā. «Šis ir mans vienīgais transportlīdzeklis,» norāda vīrietis.

Portāls «Apollo» novērtē sabiedrības rūpes un cīņu pret negodprātīgiem invalīdu autostāvvietu izmantotājiem, taču aicina savus lasītājus vispirms rūpīgi pārliecināties, pirms paust dusmas par «kārtējo pārkāpēju». Paviršības dēļ var izrādīties, ka cieš kāds nevainīgs cilvēks.

Komentāri (202)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu