Ko Koka zirga gads sola naudas lietās? (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tax Credits, CC BY-SA 2.0

2014. gads pēc Austrumu kalendāra sāksies 30. janvārī plkst. 23:39. Tas būs Koka zirga gads. Jāpiebilst, ka Latvijas valsts arī ir dzimusi Zirga gadā, tādēļ – gaidāms iespēju gads, saka Kristaps Baņķis, sertificēts astrologs un numerologs. Kas būtu jāzina ikvienam uzņēmējam, lai sekmīgāk saimniekotu nākamajā gadā?

Pamatuzdevums, 2013. gadā noslēdzoties iepriekšējam 12 gadu ciklam, bija piebremzēt ekonomiskos, politiskos un sabiedriskos procesus pirms ieiešanas jaunā ciklā. Sagaidot Zirga gadu, daudzi sajutīs ticību pārmaiņām un būs noskaņoti uz daudz aktīvāku dzīves ritmu – aulēkšiem vien pēc panākumiem. Tiesa, jāatceras, ka gada pirmā puse būtiski atšķirsies no otrās. Gada pirmā puse domāta plānošanai, jauniem iespaidiem, apņēmības un kontaktu veidošanai, bet gada otrajā pusē tas viss jāieiemieso jau konkrētās darbībās. Tādēļ krājam spēkus gada otrās puses lielajiem darbiem un nešķiežam resursus priekšlaicīgi!

To apstiprina planētu karte: 2014.gadā no 6. februāra līdz 20. maijam vairākas biznesam būtiskas planētas met cilpas un kustas ačgārni (retrogrādi). Tas nozīmē, ka ir biznesa tukšgaita, liegums jaunām darbībām, uzņēmu dibināšanai, būtiskiem iepirkumiem un līgumiem, kas vērsti ilgtermiņā. Faktiski pirmo pusgadu visu var darīt no pozīcijas – pagaidām. Lauvas tiesa laika atvēlama reorganizācijām, pārskatīšanai un sakārtošanai. Šajā laikā uzzināsiet, cik dārgi maksā kļūdīšanās, tādēļ jāpielāgojas mainīgiem apstākļiem un jānodrošinās pret provizoriskiem riskiem.

Līdz pat 2015. gadam jebkuru aizdevumu ņēmēju gaida ekonomija, pacietība, grūtības, askētisms, izturība un pieticība. Ja tas viss apmierina, var droši ņemt kredītu!

Arī valūtas nomaiņa, kuru, kā liecina nesen publiskotais «DNB Latvijas barometra» pētījums, lielākā iedzīvotāju uzskata par nākamā gada nozīmīgāko notikumu, būtiski ietekmēs uzņēmējdarbību, jo gaidāms, ka eiro Latvijā izpaudīsies visā savā problemātikā. Viss negatīvais, kas koncentrējas ap eiro, nonāks pie mums. Tas ir tādēļ, ka eiro ieviešana notiek ļoti neveiksmīgā datumā, tautā sauktā par tukšo mēnesi. Jāatzīst, ka, pateicoties eiro, radīsies arī jauni miljonāri, bet lielai daļai biznesmeņu vajadzēs paiet maliņā un nemaisīties pa kājām, jo eirozonas iespaidīgos piedāvājumus viņi nespēs ne celt, ne nest. Vinnēs tie, kuri prot vienoties un ir pragmatiski, un savu veiksmes stāstu veidojuši ilgāku laiku. «Atnācu, ieraudzīju, uzvarēju» koncepcija nederēs. Daudz sekmīgāks laiks ilgtermiņa darbībām planētu «piedāvājumā» vērojams pēc 2014. gada 20. jūlija.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu