Daugaviņa divi vārti nodrošina «Servette» uzvaru pār CSKA (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: gshc.ch

Špenglera kausa izcīņas turnīra trešās dienas pirmajā mačā Toriāni apakšgrupā Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Ženēvas «Servette» ar 4:3 pieveica Maskavas CSKA. 

Jau mača 3. minūtē CSKA vadībā izvirzīja Aleksandrs Frolovs, tomēr 9. minūtē Deniss Hollenštains panāca izlīdzinājumu. Otrās trešdaļas vidū Aleksandrs Radulovs un 44 gadus vecais Sergejs Fjodorovs panāca 3:1 KHL kluba labā, bet 15. minūtē rezultāta starpību samazināja Daugaviņš.

Izlīdzinājumu «Servette» komandai izdevās panākt vien trešā perioda 17. minūtē, kad ripu CSKA vārtos ieraidīja Aleksandrs Pikārs, bet viņam asistēja Daugaviņš, savukārt papildlaika 2. minūtē latviešu uzbrucējs nodrošināja Šveices komandai uzvaru.

Tādējādi zināms, ka «Servette» jau iekļuvuši pusfinālā, bet CSKA par vietu tajā spēkosies ar Čehijas komandu Ostravas «Vitkovice Steel».

Dienas otrajā spēlē par uzvaru Katīni apakšgrupā spēkosies mājinieki, «HC Davos» hokejisti un Kanādas izlase.

Atgādinām, ka turnīra pirmajās divās dienās Toriāni apakšgrupā «Servette» ar 5:0 sagrāva Ročestras «Americans», bet CSKA pieveica «amerikāņus» ar 4:3. Tikmēr Katīni apakšgrupā Kanāda ar 5:4 pārspēja «Vitkovice Steel», bet «HC Davos» pieveica Čehijas klubu ar 5:1.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu