Gorkšs nopelna sarkano kartīti «Reading» zaudējumā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas futbola izlases aizsargs un kapteinis Kaspars Gorkšs svētdien nopelnīja sarkano kartīti, bet viņa pārstāvētā «Reading» ar 0:3 (0:2) izbraukumā piekāpās «Middlesbrough» komandai.

Gorkšs maču uzsāka «Reading» sākumsastāvā, bet 52. minūtē par atkārtotu dzeltenās kartītes nopelnīšanu tika pie sarkanā plākstera, cīņu beidzot priekšlaicīgi un atstājot komandu mazākumā.

Uzvarētāju labā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Grānts Līdbiters.

Šis «Reading» komandai ir jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Tikmēr pie uzvaras izdevies tikt Latvijas izlases aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētajai komandai «Brighton Albion», kas izbraukumā ar 1:0 (0:0) pieveica «Blackpool» vienību, kuras līdzīpašnieks ir Latvijas biznesmenis Valērijs Belokoņs. Maksimenko šim mačam nebija pieteikts.

«Championship» kopvērtējumā «Brighton Albion» ar 35 punktiem 23 mačos pakāpusies uz astoto vietu, bet «Reading» komanda ar 34 punktiem atkritusi uz devīto pozīciju.

Savukārt pēc spēka trešās līgas - «League One» - čempionātā Latvijas U-21 izlases aizsarga Edija Joksta pārstāvētā «Oldham Athletic» izbraukumā cīnījās 1:1 (1:0) ar «Coventry City» komandu, bet Joksts turpina ārstēt muguras traumu.

Oldemas klubs čempionāta kopvērtējumā ar iekrātiem 24 punktiem 22 spēlēs atrodas 18. vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu