Grupas «Keksi» muzikālais skudrupūznis kopā ar populārākajiem Latvijas mūziķiem Lielajā Ģildē (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Keksi»,  atzīmējot grupas līdera Aleksandra Sircova dzimšanas dienu, aicina draugus un atbalstītājus uz jautru Jaunā gada sākumu, apmeklējot koncertu Muzikālais skudrupūznis 2014. gada 2. janvārī pulksten 19.00 Lielajā ģildē, Rīgā. Uz skatuves pulcēsies grupas draugi, Latvijā populāri mūziķi: Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Ieva Kerēvica, Lola Novikova (Ex.Rebel), Ivars Pētersons, Viktors Zemgals un Dainis Dobelnieks (EOLIKA).

Papildu «dzīvajai» mūzikai par jautrību rūpēsies vakara vadītājs Andris Freidenfelds.

Grupas «Keksi» devīze: Galvenais, lai visiem būtu jautri!. Grupa kopš 1997. gada darbojas tādos mūzikas žanros kā Rockabilly, Rock&Roll, Rhythm&Blues, Boogie. Lai arī grupu «Keksi» šogad skārušas radošas pārmaiņas - mainījušies cilvēki un intrumenti, tās dzīvespriecīgais skanējums palicis nemainīgs.

Tāpat kā līdz šim grupu vada leģendārais mūziķis Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir Muravejs, ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, viņš, kā skudra, var naktīm negulēt, lai relaizētu savas ieceres. Muravejs ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti. Šāda tipa publiskais koncerts notiek tikai reizi gadā, un ,kā likums, pulcē daudzus īstas dzīvās mūzikas cienītājus.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Paldies koncerta atbalstīājiem – laikrakstam Diena, radio SWH un SWH +, portāliem apollo.lv, travelnews.lv un draugiem.lv. Vairāk informācijas: www.keksi.lv un www.draugiem.lv/keksi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu